Obavijesti

Show

Komentari 41

Barbara Kolar povrijedila ruku: 'Bez steznika boli za poluditi'

Barbara Kolar povrijedila ruku: 'Bez steznika boli za poluditi'
7

Osobno spadam u one rijetke ljude koji nikada nisu bili ni blizu jednom narodnjačkom klubu, a kamoli ušli. To nije moj đir, poštujem da svatko sluša što voli, ali ja sam stara rokerica, komentirala je prvi cajkaški radio

VIDEO

Previše sam opteretila tetivu koja vodi na palac, to se zove De Quervainova bolest, ali ja ju zovem  dekretenova bolest jer to si čovjek jedino sam može napravitit, rekla je Barbara Kolar (48). Televizijska i radijska voditeljica tetivu je povrijedila nespretnim pokretima, a već je bila na nekim pregledima. 

Petar Glebov / PIXSELL

Nada se da će sve brzo biti u redu te dodaje kako ako ne nosi steznik na ruci da ju povreda 'boli za poluditi'. Uoči 10. rođendana Antene Zagreb, Barbara nam je otkrila da s obzirom da je vrlo sretna zbog te obljetnice s obzirom da je ona prva progovorila na radiopostaji. 

- Da mi nije lijepo, da mi nije dobro davno bih otišla, to je radio koji daje dovoljno zadovoljstva s jedne strane i dovoljno izazova s druge strane te zapravo tu jednu ugodu življenja s ljudima koji razmišljaju slično. Mislim da je to za jednu radnu sredinu prilično važno i nešto čemu se čovjek lako veseli kada dolazi na posao. Apsolutno sam povlaštena osoba zbog činjenice da radim ono što volim iuokruženju kojeg volim i u krajnju ruku da mogu živjeti od onoga što me zabavlja - zaključila je Kolar.

Komentirala je i pokretanje prvog cajkaškog radija Extra FM-a u Hrvatskoj te istaknula kako svaka roba ima svog kupca. Sigurna je u to da se nitko ne bi upuštao u nešto takvo da ne računa da neće biti uspješno.

- Osobno spadam u one rijetke ljude koji nikada nisu bili ni blizu jednom narodnjačkom klubu, a kamoli ušli. To nije moj đir, poštujem da svatko sluša što voli, ali ja sam stara rokerica - objasnila je Kolar. Kaže da je glavna voditeljica novog radija Ecija Ivušić (31)  vrlo profesionalna i šarmantna mlada dama.

- Vjerujem da ako je ona našla svoj interes da je dobro razmislila, jer danas moramo misliti što je dobro za nas, i sasvim sam sigurna da će ona dobro raditi svoj posao - rekla je voditeljica Antene Zagreb.

Zasad znamo da će se među 10 Velikih Antene Zagreb na pozornici izmjenjivati Gibonni, Massimo, Vatra, Hladno pivo, Psihomodo Pop, Damir Urban, Neno Belan, Pavel i Parni valjak, a posljednjeg izvođača još čuvaju kao iznenađenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane