Show

Komentari 22

Barbara Šegetin otkrila vitke noge pokraj bora: 'Pokloni su me radovali kad sam bila mala'

Barbara Šegetin otkrila vitke noge pokraj bora: 'Pokloni su me radovali kad sam bila mala'

Kako nam je nedavno rekla, malo je smršavila pa joj se obline više ističu i 'zato joj grudi izgledaju veće'. Vratila je staru kilažu pa Barbara više ne pazi na prehranu. Na njenom blagdanskom meniju naći se i kolači

Zvijezda posljednjeg regionalnog Big Brothera nakon izlaska iz reality showa živi u Beogradu s mlađom sestrom Tinom (28). Barbara Šegetin (31) jedno je vrijeme živjela sa zaručnikom, no shvatila je da nisu kompatibilni nakon nekoliko mjeseci zajedničkog života pa su prekinuli ovo ljeto.

POGLEDAJTE VIDEO:

Barbara blagdane provodii u krugu obitelji. U Beograd su joj došli otac i majka, koja je nedavno preboljela korona virus. Nedavno je Barbara proslavila rođendan s nekoliko prijateljica.

- Volim provesti Božić u krugu obitelji i prijatelja, to nam je tradicija godinama. Pokloni su me uveseljavali kad sam bila dijete, sad više ja volim poklanjati drugima. Pažljivo slušam želje pa se trudim i da ih ispunim -  rekla nam je Barbara.

U showu je prije pet godina dobila nekoliko kilograma, koje je skinula vrlo brzo nakon izlaska iz Big Brother kuće. Nedavno se počelo špekulirati da je opet povećala grudi nakon što je davno prije bila na estetskoj operaciji u Beogradu koju joj je platila majka, no ona nam je demantirala da je opet otišla pod nož.

Kako nam je nedavno rekla, malo je smršavila pa joj se obline više ističu, 'zato joj grudi izgledaju veće'. Kako je vratila staru kilažu Barbara više ne pazi na prehranu pa će se na njenom blagdanskom meniju naći i kolači.

- Što se kuhanja tiče, mama, Tina i ja spremamo svašta nešto zajedno, od sarmi, francuske salate do purice s mlincima, tata je zadužen za bakalar, ipak je on majstor u tome i tu se ne petljamo. Kolači su naravno neizostavni, mama je najbolja u pravljenju istih - rekla je Barbara.

Najčitaniji članci