Obavijesti

Show

Komentari 25

Bare o situaciji u državi: Netko mora dobiti šamarčinu i za uho

Bare o situaciji u državi: Netko mora dobiti šamarčinu i za uho
18

Goran Bare i Majke u četvrtak su gostovali u radijskoj emisiji 'Doručak uz Sašu Lozara' na Totalnom FM-u. Bare se obrušio na aktualnu situaciju u državi

VIDEO

Nadam se da će ovom narodu puknut film i da će se nešto gadno dogoditi. Ne daj Bože rata, ali netko mora dobiti šamarčinu. Nekog treba za uho. Ovo je previše. Svaki dan u pola osam gledam što se događa u svijetu i u zemlji i godinama se događa isto. Skupina ljudi koje mi biramo nam rade čuda, pljačkaju nas, ponižavaju i ostalo. Mi samo gledamo i gunđamo. Ako to nastavimo trpjeti, tako će nam biti. Tko hoće uspjeti on se učlani u partiju i onda uspije, a ovi drugi su gladni, žedni i nemaju što obući, ne mogu školovati djecu, ne mogu živjeti i tako dalje, ovim se riječima u četvrtak ujutro u radijskoj emisiji 'Doručak uz Sašu Lozara' na Totalnom FM-u Goran Bare obrušio na aktualnu situaciju u državi.

Teške teme bile su uvertira u 'Teške boje', a one su pak bile dio repertoara odličnog jednosatnog koncerta koji su Bare i Majke održali  za slušatelje Totalnog FM-a diljem Hrvatske. Dokazali su da je rock idealan doručak i razbili stereotip o rokerima kao noćnim pticama.

- Vjerovao ti ili ne, mi nikad nismo zakasnili. Mi smo kao na zlom nekom glasu, ali fini smo i pristojni - rekao je Bare.

Facebook Totalnog FM-a zasipali su komentari djevojaka i žena koje su sve odreda primijetile da Bare izgleda bolje nego ikada. Svježe obrijan i ošišan Bare nije htio otkriti tajnu nove svježine kojom zrači. Komentirao je samo kako je svojedobno zahvaljujući bivšoj ženi imao pločice na trbuhu poput Spartaka. Ne smatra se atraktivnim, ali tvrdi da je nekad bio jako zgodan.

Jednosatni live unpluged koncert najtrofejnijeg domaćeg rock sastava uvertira je u veliku završnicu turneje 'Teške boje'  07. prosinca u Boćarskom domu.

- Krenut ćemo lagano. To je kao predigra, a na kraju dolazi orgazam - usporedio je Bare nadolazeći koncert sa seksom.

Majke' su na Totalni FM stigle u ponešto izmijenjenom sastavu. Premijerno je naime na gitari nastupio Alen Kraljić. Predstavio se kao Baretov susjed i prijatelj, a Bare mu je uzvratio riječima: 'On je sa mnom svirao sedam godina u Plaćenicima. Ja znam njegove mogućnosti.  Zvonio sam mu na portafon i pitao 'Kralja hoćeš svirat' i on je rekao 'hoću'. Majke će u tom sastavu nastupiti i u Boćarskom domu 7. prosinca, a sudeći po svirci s Totalnog, Kraljić se među ostale 'Majke' izvrsno uklopio.

Bare se požalio kako ga smetaju komentari o cijeni karata za nadolazeći koncert jer, kako kaže, rade bez sponzora, trebaju platiti dvoranu i u konačnici će zaraditi 3500 kuna. Unatoč skromnoj zaradi Bare kaže da 'živi fino'. Ako je suditi po tome kako zvuči i izgleda Bare je u potpunosti u pravu, a Zagrepčanima priprema još jedan fenomenalni rock spektakl.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama