Obavijesti

Show

Komentari 18

Bareta oduševila Mia Kovačić: Ljepše oči u životu nisam vidio

Bareta oduševila Mia Kovačić: Ljepše oči u životu nisam vidio
4

Bare je najavio izlazak svog novog albuma koji je opisao kao potpuno apolitičan. U eter Totalnog FM-a javio se i Gibonni koji je nahvalio svog kolegu glazbenika

VIDEO

Mia Kovačić (28) u svom je showu na Totalnom FM-u ugostila Gorana Bareta (46). Najavio je skori izlazak novog albuma 'Teške boje' i komentirao trenutačno stanje na glazbenoj sceni. Sudjelovao je u nekoliko zanimljivih izazova, no najviše je ostao oduševljen lijepom voditeljicom.

- Ljepše oči nisam vidio. Nas u 46. godini puca drugi pubertet! Moraš to znati - Bare je voditeljici odlučio, kako kaže, baciti ljubavnu kost pa ju je nastavio obasipati komplimentima.

Javnosti je relativno nepoznato da Bare raspolaže nevjerojatno širokim znanjem iz opće kulture. Mia mu je zato pripremila i nekoliko pitanja pa je Bare ponovno pokazao svoje opširno znanje. Iako je znao puno ime nogometaša Pelea te mjesto radnje serije 'Dinastija', Bare je priznao kako ne zna čiji se lik nalazi na novčanici od 50 kuna: 

- Taj odgovor ne bih znao. To je neki bradonja - rekao je Bare.

U pitalici 'ili-ili' lako se odlučio između Rozge i Severine, Dinama i Hajduka, sisa i guze, no zapelo je na pitanju 'Tuđman ili Tito' za koje je komentirao 'oboje su u banani, stvarno se ne mogu odlučiti'.

'Novi album je potpuno apolitičan'

Bare je opisao svoj novi album.

- Namjerno je potpuno apolitičan. Svi su čekali da izađe album da se ja pobunim umjesto njih, a ja to ne želim. Nitko kod nas ne želi izaći na ulicu i reći što misli. Radije ostanu doma i gledaju utakmicu. Neka im onda tako i bude. Ovaj album govori o problemima svakodnevnih ljudi - opisao je Bare album koji je najavljen kontorverznim spotom. 

 - Uopće nismo imali u primisli vrijeđati ni Krista ni Crkvu ni Muslimane ni talibane, imali smo želju snimiti spot o muci. Pribiti nekoga na neku tarabu to je muka, a takav je bio i moj život, muka. Vrane su točno znale što treba raditi, a šminkala me unuka od Josipa Broza Tita - rekao je Bare na pitanje slušatelja zašto se odlučio na snimanje spota koji 'vrijeđa Kršćanstvo' .

'Živim svoj život i živjet ću ga uz gitaru do smrti'

Bare je bio oduševljen kada je u eteru čuo svog kolegu umjetnika Gibonnija koji ga je nahvalio.

- U ovim uvjetima toliko dugo ostati vjeran sebi mislim da je to potpuna rijetkost - rekao je Gibonni.

- Živim svoj život i živjet ću ga uz gitaru do smrti -  rekao je Bare, a imao je potrebu prokomentirati i trenutačnu situaciju na glazbenoj sceni. Rekao je kako najviše cijeni rad Arsena Dedića i Drage Mlinareca, a Hladno pivo je opisao kao punk šaljivdžije.

Zanimljivo je bilo čuti i koja je najromantičnija gesta koju je Bare učinio nekoj svojoj odabranici.

- Kupio sam svojoj lošijoj polovici dva buketa ruža. Ona ih nije željela pa sam ih ja pojeo - otkrio je Bare. 

Svi prisutni složili su se da Bare izgleda bolje nego ikada no na pitanje kako je povratio vjeru u život, Bare je ostao onaj stari.

- Nisam ju vratio, živim još uvijek dan za dan - zaključio je Bare. 




Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao