Obavijesti

Show

Komentari 2

Batinić: 'Stiže nam djevojčica, a moja Ena je to znala odavno'

Batinić: 'Stiže nam djevojčica, a moja Ena je to znala odavno'
8

Gospođica u glavnoj ulozi jasno nam je dala do znanja da želi seku... A sve u namjeri da sebi osigura nekog tko će joj pomoći u operaciji 'Nered po kući', napisala je Marijana

VIDEO

Voditeljica Marijana Batinić (39) razveselila je svoje pratitelje viješću da nosi djevojčicu jer je upravo to ono što je željela njezina prva kćerkica Ena, koja će joj vjerojatno i dati ime.

- Stiže cura, još ne znamo ime, ali s obzirom da je Ena toliko priželjkivala sestricu, mislim da će ga upravo ona odabrati - rekla je Marijana za RTL. Ispričala je i kako se malena jako veseli prinovi.

- Ena je presretna, to su joj bile najljepše vijesti u karantenskim danima, a ona je već odavno uvjerena da će imati seku, tako da nismo ni imali drugu opciju - kroz smijeh kaže Marijana te dodaje kako je Ena već počela pripreme za dolazak mlađe seke. Već priprema igračke koje će joj pokloniti, crta joj jednoroga i bubamare za sreću i, iako im dolazi sa suludim imenima, na kraju će roditelji ipak odluku prepustiti njoj.

Marijana je vijest o spolu djeteta objavila na Instagramu uz simpatični video koji 'potvrđuje' kako je Ena znala da će dobiti seku kad mama opet zatrudni. Snimljen je prije više od dvije godine. 

- Gospođica u glavnoj ulozi jasno nam je dala do znanja da želi seku... A sve u namjeri da sebi osigura nekog tko će joj pomoći u operaciji 'Nered po kući'. Kako stvari stoje, mogla bi uspjeti u tome - u našu malu obitelj stiže curica! U ovo doba nagađanja i projekcija budućnosti, moram priznati da imam najslađu proročicu - i to sa stopostotnim uspjehom predviđanja - napisala je voditeljica u opisu i dodala kako je Enina najbolja prijateljica Katja dio svake njezine priče.

POGLEDAJTE VIDEO O KOTIGINOJ PODRŠCI: 

Pokretanje videa...

00:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...