Show

Komentari 8

Batinić vodi finale: Htjela bih da žena ovog puta odnese pobjedu

Batinić vodi finale: Htjela bih da žena ovog puta odnese pobjedu

Veselim se finalu i jako me zanima vidjeti što su kandidati napravili, koliko su napredovali i hoću li ih uopće sve prepoznati. Imam svog favorita, ispričala je

Peta sezona jednog od najpopularnijih showova u Hrvatskoj, 'Života na vagi', došla je do samog kraja, a tko je pobjednik, doznat će se večeras od 20 sati u programu RTL-a! Nakon 14 tjedana provedenih u Staroj Kapeli, gdje je 18 kandidata dobilo priliku promijeniti svoj život iz temelja, oni najuporniji i najizdržljiviji došli su do samog kraja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pod budnim okom trenera Maje Ćustić i Edina Mehmedovića, a uz pomoć nutricionistice Martine Linarić, netko od kandidata okitit će se titulom 'najvećeg gubitnika'. Priliku za pobjedu u finalu imaju Marica, Matej, Ante i Dominik te će netko od njih kući otići bogatiji za 150 tisuća kuna, ali i dodatnih 20 tisuća kuna jer kandidati tijekom showa nisu željeli založiti zlatni kulen kao prednost na vaganju, nego su njegovu 'vrijednost' sačuvali za pobjednika. 

Najbolji među ostalim kandidatima, takozvanim nefinalistima, dobit će nagradu od 50 tisuća kuna. A kroz finale gledatelje će voditi Marijana Batinić, koja je u tijeku showa zbog trudnoće svoju ulogu prepustila Sanji Žuljević. Nešto više nakon dva mjeseca od porođaja Marijana se vraća na male ekrane i ne skriva uzbuđenje!

- Veselim se finalu i jako me zanima vidjeti što su kandidati napravili, koliko su napredovali i hoću li ih uopće sve prepoznati. Imam svog favorita, a voljela bih da žena ovog puta odnese pobjedu, što ne znači da mi i naši frajeri nisu dragi i da ne navijam i za njih - poručuje Marijana. 

Hoće li joj se želja ostvariti i tko će na kraju svojim trudom i zalaganjem zaslužiti pobjedu, gledatelji mogu doznati večeras u spektakularnoj završnici showa 'Život na vagi'.

Najčitaniji članci