Obavijesti

Show

Komentari 55

BB Antonio: 'Diglo me je to s Lucijom, ali imam loš osjećaj'

BB Antonio: 'Diglo me je to s Lucijom, ali imam loš osjećaj'
11

Dobio sam volje pa ćemo vidjeti šta će biti dalje, istaknuo je mladi Križevčanin kojem se dogodilo sa sustanarkom ono što je priželjkivao

VIDEO

Ne možeš biti toliko pijan da ne znaš što radiš, rekao je Nikola Vidović (22) Antoniju Benčaku (21) dok su razgovarali o razuzdanom tulumu večer prije. Naime, Križevčanin se povjerio sustanaru da se njegov 'burni' odnos s Lucijom Stojak (23) promijenio nakon zabave te da su se počeli zbližavati. 

- Znaš kada nešto priželjkuješ i onda se to napokon dogodi i onda možda ispadne da je to bilo samo iz pijanstva -  rekao je Antonio Nikoli kojem je objasnio da je to loš osjećaj. Dodao je kako se ništa posebno nije dogodilo, a i kamere su oko njih. 

- To me diglo i dobio sam volje pa ćemo vidjeti šta će biti dalje - istaknuo je Antonio koji je završio s Lucijom u krevetu nakon što su previše popili. Antonio je Luciju mazio po kosi, a svako malo su 'odzvanjali' poljupci. Svojim ponašanjem iznenadili su ostale stanare u sobi koji su im se smijali. 

- Gle njih dvoje što rade - rekla je iznenađena Anči (24), dok se Anezi (31) dignula do njihovog kreveta provjeriti kakvo je to 'komešanje' pod poplunom. 

Tulum od dan prije je promijenio i Lucijino mišljenje o Anezi s kojom se neprestano sukobljava u Big Brother kući. Splićanka je prišla pjevačici i rekla joj da joj se svidjela njezina opuštenost i otkačeno ponašanje na zabavi. Ipak Anezi se nije svidjelo što je Lucija promijenila svoje mišljenje o njoj i o tome je razgovarala s Dubravkom (47). 

- Ti si analizirana, mozak ti nemam što secirati, sve je jasno k'o dan - istaknula je Anezi koja nije povjerovala u riječi mlade Splićanke naglasivši da smatra kako je sve to dio plana da Luku (24) pod svaku cijenu izbaci iz njezinog kreveta. Pjevačica je razgovarala i s mladim Zagrepčaninom o njihovom odnosu te su rekli jedno drugome što im smeta. 

- Od početka sam ti rekao da nisam zaljubljen niti da gajim neke osjećaje prema tebi u tom smjeru - istaknuo je Luka. Dodao je kako je ona njemu neke stvari više pokazivala nego on njoj. 

- Ti si stvarno bio moja simpatija - odgovorila je Anezi na njegove riječi. Stanare je Big Brother iznenadio novčanom kaznom zbog tuluma. Nabrojao im je njihove prekršaje, a neki su se začudili i istaknuli kako su im sjećanja mutna zbog alkohola. 

- Big Brother podržava tulume u kući, ali uz pristojno ponašanje - rekao je Big Brother. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'
PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'

Hajdukovac Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June u ožujku su dobili kćerkicu Navu, a nedavno je otkrila kako na nju utječe majčinstvo