Obavijesti

Show

Komentari 143

BB Lucija: Bojane, vidjela sam ti penis i nisam baš zadovoljna

BB Lucija: Bojane, vidjela sam ti penis i nisam baš zadovoljna
12

Bojanova nesuđena ljubav, Ana-Marija Brdek, sve je slobodnija što se tiče skidanja pred kamerama. Nakon što su završili dnevni zadatak, dopustila je Marinu Novakoviću da joj pomogne oko tuširanja

VIDEO

Big Brother je stanarima ovaj tjedan namijenio dnevni zadatak zbog kojeg su morali obući kostime kako bi twerkali u dvorištu. Dok se većina natjecatelja odlučila presvući u 'intimnoj' atmosferi, Bojan Mrđenović (34) odlučio je svima pokazati 's čime raspolaže'. 

- Jeste spremi - upitao je konobar iz Siska sustanare, pa zatim skinuo gaće. Djevojke su počele vrištati i smijati se zbog prizora, a Lucija Stojak (23) odlučila je sve kasnije prokomentirati samom Bojanu. 

- Slučajno sam prolazila kada si se skidao i moram ti reći da nisam baš oduševljena. Onako, to mi je dojam na prvu - rekla je Splićanka. No Siščanin se nije previše uzrujavao oko njezinih zlobnih komentara na račun svog penisa. 

- Meni je drago da si ti uopće pogledala. A što se tiče prvog dojma, bez brige. Ja znam 'kakav je' i da ga se sramim ne bi se uopće skidao - rekao je Bojan. Lucija mu je naposljetku rekla kako se ona nikada ne bi skidala da ima 'takvoga'. 

Bojanova nesuđena ljubav, Ana-Marija Brdek (30) također je sve slobodnija što se tiče skidanja pred kamerama. Nakon što su završili dnevni zadatak, dopustila je Marinu Novakoviću (23) da joj pomogne oko tuširanja s obzirom da su se zaprljali bojom prilikom twerkanja.

Iako je prvo na sebi imala tangice, Ana-Marija ih je odlučila skinuti. Prvo je upitala Marina da li mu to smeta, a on joj je rekao da slobodno skine.

- Znači ovo se događa. Frajer me pere - smijala se Velikogoričanka dok ih je u kupaonici promatrao Bojan. Zatim je upozorila Marina da je prestane dirati po stražnjici. 

Bojana nije previše pogodio prizor koji je zatekao u kupaonici Big Brother kuće. Iako su on i Ana-Marija prošlih dana bili u prisnim odnosima, čini se kako je on ipak odustao od svega.

Lucija i Tomislav Roso (26) prije spavanja su se odvojili u dnevnu sobu i komentirali Bjelovarčanku Anu Marković (27). 

BB Ana-Marija voli partijati, a sada je svima pokazala grudi
BB Ana-Marija voli partijati, a sada je svima pokazala grudi

- U Ani čuči čudovište prekriveno dragošću koje ne želimo vidjeti. Strah me da ne krene to njezino crnilo - zaključili su oboje. Dodali su kako je Bjelovarčanka poljuljana jer se bliži kraj showa. 

- Ja nju obožavam, ona da mene udari, ne bi joj zamjerio ni sekunde. Zagrlio bi je i upitao 'Što se događa sestro draga'. Ona je meni toliko simpatična i draga, ali strah me da je ne prebaci na grozno raspoloženje - rekao je Tomislav. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...