Obavijesti

Show

Komentari 13

BB: Mama Elizabeta lijene stanarke nazvala tukama

BB: Mama Elizabeta lijene stanarke nazvala tukama
9

Tupače tupave! Lijenčine, neradnice sve odreda! Strašno! Pa nisam ovdje došla služit, što je njima? Neuredne su i lijene!, vikala je Elizabeta

VIDEO

Ovaj tjedan stanari imaju zadatak veslanja. Big Brother im je dao rekvizite i par prijedloga za vježbu koordinacije. Svaki tim otišao je na svoju stranu kuće i započeo vježbe. Ubrzo se razvila ljubomora na tim koji je predvodila Martine svojim kreativnim vježbanjem.
- Meni je puna kapa svega, baš sam gladan - uzviknuo je Tomislav nakon naporne vježbe.
- Mi smo svaku večer gladni, al' imamo duvana i imamo slatkoga - nastavio je Tomislav. Oko bazena su se okupili Saša, Marko, Tomislav, Ornela i Rina. Kao vođa tima, Saša je počeo tračati. Ornelu je zamolio da ne napada Violetu jer to nimalo ne pomaže njihovoj slozi. Ornela je odgovorila kako joj je glupo što uvijek kada je riječ o Violeti ispada da je ona krivac. Saša joj je pokušao objasniti da Violeta i njega živcira.
- Veslo bi joj najradije ugurao u guzicu - rekao je Saša.

LUCIJA NOGIRALA VIOLETU
Ivanu M. se baš i nije svidjelo kako ga je Valerija ošišala, pa je zamolio Luciju da popravi posao. Počeli su pričati o nominacijama. Lucija je uvjerena da iza svega stoje dvije žene i jedan muškarac. Ivan je rekao kako u to ne ulazi, ali da se jako iznenadio kada je čuo da je uz Violetu, koju je i sam nominirao, nominirana bila i Lucija. Usred razgovora im se uplela Violeta koja je iz dosade došla prokomentirati Ivanovu frizuru. Lucija ju je grubo potjerala da ide gdje je i krenula jer oni razgovaraju o nečem privatnom.
- Ne možeš ti meni narediti da idem gdje sam i krenula, ne možeš reći ajde idi - uvrijedila se Violeta i otišla. Kasnije se Ivan uputio do Elizabete koja je imala tužan izraz na licu. Pokazala mu je ogroman ugriz na nozi koji se inficirao.
- Isuse Kriste, odvratan je! To je ugriz? - s gađenjem je Ivan prokomentirao veliku inficiranu ranu na Elizabetinoj nozi.

USKORO ŽENSKA TUČA?
Violeta je od jutra bila raspoložena za provokacije. Najprije je digla prašinu vježbanjem u štiklama, što je Luciji diglo živac.
- Dobro, kraljice, hoćeš li se više presvući? Provociraš od jutra - rekla je Lucija. Violeta joj je mrtva hladna odbrusila:
- Je l' to tebi smeta? Pa neću valjda vježbati u tenisicama - hladno joj je odbrusila Violeta. Kasnije se raspričala o Rininom izgledu zaključivši da je cura lijepa, ali kosa joj je stvarno seljačka. Uz to, Viki je načula da je Rina povećala usnicu silikonom, no to je čak i pohvalila jer se njenom stručnom oku čini da su je baš fino uredili. Požalila se i na Big Brotherov izbor glazbe koji je stanarima cijelo popodne puštao The Cure.
- Ma šta je ovom DJ-u? On je neki panker - rekla je Violeta. Veliki brat ju je smirio Severininom pjesmom 'Gas, gas'.

ELIZABETA POLUDILA NA STANARKE
Mame Martine i Elizabeta jedine u kući kuhaju i peru. Elizabeta se i BB-u požalila da joj smeta neurednost stanara, osobito cura. I ovaj put je Elizabeta kuhala dok se većina cura izležavala.
- Tupače tupave! Lijenčine, neradnice - sve odreda! Strašno! Pa nisam ovdje došla služit, što je njima? Neuredne su i lijene! - vikala je Elizabeta. Djevojke uopće nisu reagirale jer je nisu čule.

- Valerija o Moniki: Da ja imam te piercinge, tata bi me obesil na bukvu za noge
- Moniku živcira Rina: Ne prođe nijednom kraj ogledala a da se ne odmjeri
- Valerija o Marku: Ja na njega ne bih čak ni bicikl naslonila!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...