Obavijesti

Show

Komentari 53

Tajne stanara: Nije mi teško da me snimaju golu, nudistica sam

Tajne stanara: Nije mi teško da me snimaju golu, nudistica sam
8

Alena Nezirević (31), umjetničkog imena Anezi u BB kuću je ušla kao slobodna žena, a oni koji je poznaju uvjereni su da se taj staut u showu neće promijeniti. No, počela su govorkanja kako bi moglo biti “nešto”...

VIDEO

Marijan je branitelj, a Renata pripadnica oružanih snaga

Kad sam bio mlađi, mislio sam da ću u ovim godinama imati sretnu obitelj, puno djece, dobru ženu i da ćemo svi biti sretni, rekao je Marijan Lisak (48) prilikom ulaska u Big Brother kuću.

Bivši pripadnik 1. gardijske brigade i ATJ Lučko već nekoliko godina živi u Zadru jer mu odgovara morska klima. Danas je organizator sportsko-rekreacijskih natjecanja ratnih vojnih invalida. Razveden je i ima 24-godišnjeg sina Martina. Student kaže kako s ocem ima prijateljski odnos te da ga je često vodio u izlaske. Martin nam je ispričao da je Marijan omiljen u društvu te kako ima veliku potporu navijača.

- On je prošao cijelu Hrvatsku motociklom i u ratu. Zna branitelje, motocikliste, a dosta se selio pa je svugdje stekao prijatelje. Opušten je i normalan čovjek te sam siguran da će dogurati do finala - rekao je sin bivšeg branitelja. Marijan, koji je inače po zanimanju kuhar, za svoju ekipu priprema janjetinu.

- Kad sam bio u srednjoj školi, odveo me je na mini turneju motociklom. Tad je bio Dan zahvalnosti pa smo ‘izlet’ započeli u Šibeniku, u kojemu je tata tad živio. Obišli smo Knin i Čavoglave te se družili s Thompsonom - govori Martin.

Suprug BB Dubravke: 'Nisam ljubomoran zbog nje i Marijana'
Suprug BB Dubravke: 'Nisam ljubomoran zbog nje i Marijana'

Bio je ranjen dva puta i prošao osam operacija. Veliki je ljubitelj motocikala, a u MK Veterani bio je i potpredsjednik. Nerijetko se selio zbog posla, a zaljubljiva priroda često ga je koštala. Posao u Švicarskoj ostavio je zbog partnerice koja ga je, tvrdi njegov sin, izigrala, a Marijan je umalo upao u dugove. Zbog toga se razočarao u ljubav. 

Sin smatra kako se Marijan neće zaljubiti u showu, ali da će se sprijateljiti s Renatom Nemeček (30), koja je nedavno ostavila siguran posao u Oružanim snagama. Slavonka je prije devet godina iz štikli uskočila u vojne čizme. Prošle je godine u showu “Samo nebo zna” tražila ljubav, ali je s Viktorom, kojeg je tad odabrala, ostala prijateljica.

- Voljela bih postati vizažistica - rekla je vrckava Slavonka, koja u Big Brother kući traži zabavu.

Šokirao je ulazak, ona se samo šalila

Alena Nezirević (31), umjetničkog imena Anezi, već je sudjelovala u TV showu “Hrvatska traži zvijezdu”, a u ovogodišnji “Big Brother” ušla je - slučajno.

- Prijavila se iz zafrkancije. I nakon što je prošla prvi krug nije vjerovala da će je izabrati za jednu od ukućana. Zbog njezine osobnosti ja sam vjerovala da će baš nju izabrati - rekla je Marlen, dobra prijateljica pjevačice.

BB stanari već tračaju novog kandidata Zebu: 'Vrlo je bahat'
BB stanari već tračaju novog kandidata Zebu: 'Vrlo je bahat'

U BB kuću je ušla kao slobodna žena, a oni koji je poznaju uvjereni su da se taj staut u showu neće promijeniti. Iako su već počela govorkanja kako bi moglo biti “nešto” između nje i partnera joj u BB kući Bojana Mrđenovića, Marlen tvrdi da od toga neće biti ništa.

- Pa oni se ne poznaju, osim toga, u emisiji se i pred kamerama sigurno ništa neće dogoditi. Anezi nije ušla u BB kuću zbog takvih stvari, ne treba joj takva promocija. Pa njoj je najveći problem bio tko će joj čuvati dva psa koja je udomila. Morala je sestra iz Vrsara doći u Zagreb čuvati ih dok je u BB kući - kaže Marlen.

Pretpostavke da će završiti s nekim u krevetu potječu zbog spota koji je snimila za pjesmu “Samo najbolje ti želim” u kojoj je gola, iako se baš ništa ne vidi. Pjevačica je priznala da joj nije bilo teško snimiti spot jer je ionako - nudistica.

- To ne znači da će napraviti nešto neprimjereno. Pa i u pjevačkoj karijeri ima načina da dođe brže do nekih stvari, ali ona na to ne pristaje i ide težim putem. Sama se uzdržava i financira snimanje spotova. Može se za moju Anezi reći milijun stvari, ali ne da je sponzoruša - objasnila je Marlen. 

Frajere 'jede' za doručak i ručak

Za mene bi najgori scenarij mojeg boravka u BB kući bio da se zaljubim, a najbolji da se ne zaljubim, objasnila je Bojana Lončarević. Riječanka ima 47 godina što je čini najstarijom kandidatkinjom u ovogodišnjem showu.

- Imam dovoljno godina za sudjelovanje - našalila se Bojana prije ulaska u kuću. Kako i priliči, prije ulaska u reality, objasnila je da voli dominirati svima, a posebno muškarcima.

- Bez problema bih muškarcima dopustila da dominiraju u kućanskim poslovima - rekla je najstarija stanarka. Sezonski radi u kuhinji u Austriji i to je, kaže, jako ispunjava.

Vole se skidati i pucati: U Big Brotheru su ratnici i nudistice
Vole se skidati i pucati: U Big Brotheru su ratnici i nudistice

Bojana iza sebe ima brak koji nije uspio jer smatra da se prerano vezala i da joj je bolje kad je sama. Njezina najveća životna ljubav je 23-godišnja kći. Kaže da mrzi šoviniste, rasiste, nacionaliste i ljude koji ne vole životinje.

- Mrzim, ali baš mrzim isprazne priče - mobiteli, šminka, trčanje za materijalnim stvarima... Dakle, to me kolje! I da, mrzim bahate ljude, iako sam, moram biti iskrena, i ja bahata - priznala je Riječanka.

Upravo je ljubav prema životinjama Bojani pomogla da prije dođe u BB kuću. Naime, kandidati su u BB kuću ulazili u parovima te je Nikita na početku imala priliku odabrati s kim će ući u kuću. Antonija joj je pokazala dvije fotografije i Nikita je odabrala da s njom u kuću uđe Bojana. 

Na ulasku u kuću Nikita i Bojana nisu se libile pogledati što se gdje krije. Odmah su otvorile hladnjak te se divile količini mlijeka i jaja pa zaključile kako je sreća što stanari neće biti gladni. Vrijeme će pokazati hoće li joj činjenica da je u BB kuću ušla prije ostalih pomoći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao