Obavijesti

Show

Komentari 45

BB Marina pričala je s bivšim zaručnikom: Sve smo riješili...

BB Marina pričala je s bivšim zaručnikom: Sve smo riješili...
1

ŽIVOT NAKON BIG BROTHERA Marina se više ne želi pomiriti s bivšim zaručnikom, a dane provodi u Zagrebu slaveći s Romanom i njegovom splitskom ekipom

VIDEO

Nije me šokirao Romanov pokušaj prosidbe u finalu jer sam u jednu ruku očekivala da će doći do toga, kaže Marina Raguž (27), bivša natjecateljica showa 'Big Brother'. Manekenka dodaje kako je u show ušla sa zaručničkim prstenom bivšeg dečka Saše Muheka (29), a s njim je i napustila BB kuću.

Marina na tajnoj lokaciji

- Nikad ne bih pristala na zaruke dok ne raščistim s bivšim. Saša i ja smo u međuvremenu sve riješili i sad je super - kaže Marina. Dodaje kako će s Romanom posjetiti njegove roditelje u Splitu.

- Sad sam na tajnoj lokaciji i tu ću ostati još nekoliko dana - kaže Raguž, koja dane u Zagrebu provodi s Romanom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Prilagođavam se na ljude i normalan život. Bilo mi je teško, a sad kad pomislim na svoj život prije izolacije, imam osjećaj kao da gledam neke likove u izmišljenoj seriji. Super sam - kaže manekenka. Dodaje kako još ne zna što će s pola iznosa od 183.700 kuna nagrade, koju joj je obećao Romano.

- Kao i svaka žena, sigurno ću se snaći - smije se Marina. Nakon što je ispala iz showa, odmah je u petak navečer nazvala bivšeg zaručnika i ispričala mu se zbog preljuba.

Mobitel i dokumenti

- Nije se pokušavala pomiriti jer zna da nema povratka. Htjela je da porazgovaramo u četiri oka - kaže bivši zaručnik. Dodaje kako će se vidjeti s Marinom jer je kod njega ostavila stvari, mobitel i važne dokumente.

- Njoj je sad veliki kaos u glavi - kaže Saša. Iz produkcije su ga zvali i pitali može li Marina spavati u stanu koji su unajmljivali u Zagrebu, a odakle se Saša iselio.

Izvukao Marinu iz kafića

- Rekao sam im da je smjeste negdje drugdje. Ne znam gdje trenutačno spava - kaže Muhek. Dodaje da se manekenki ne misli osvećivati jer to nema smisla.

- Napravila je to što je napravila. Povratka nema - kaže Saša. Dodaje da je, zahvaljujući njegovim vezama, Marina ušla u modni svijet.

- Izvukao sam je iz kafića u kojem je radila jer mi se svidjela. Budio sam je ujutro, vodio na castinge i organizirao joj treninge u teretani da isteše tijelo. Nisam to radio zbog novca nego zbog ljubavi - opisao je Muhek.

Ines slavila s Fabijem i njegovim ocem

- Ne želim se opterećivati. Moja veza s Fabijem ide dan po dan - rekla je Ines Huskić (31). Nakon što je izašla iz BB kuće, maneken Fabio je pjevačicu upoznao sa svojim ocem Silvijem. Večer su proveli u veselom raspoloženju, a imali su i važne razgovore.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom