Obavijesti

Show

Komentari 9

BB stanari odlučili: Violeta i Lucija zaradile nominacije

BB stanari odlučili: Violeta i Lucija zaradile nominacije
6

Osječanka Violeta je za većinu stanara umišljena, a Lucija je sarkastična, dosadna te ogovara. Nova stanarka Rina jedva čeka ulazak u BB kuću

VIDEO

Stanari su dočekali svoju prvu večer nominacija. Dok oni nestrpljivo očekuju svoje prve nominacije, u studiju je Antonija predstavila novu stanarku, Rinu iz Rijeke. Rina je izjavila kako uvijek prati Big Brother za razliku od ostalih stanara koji su rekli da nisu gledali prijašnje sezone. Dodala je kako voli smiješne i zabavne stanare, ali da je primijetila kako u ovogodišnjoj kući se stalno svađaju. Za sebe kaže da je strpljiva, puna razumijevanja i otvorenog uma. Marko je otpratio novu stanarku Rinu na helikopter koji će je odvesti u kuću. Stanari su dobili svoje kozmetičke preparate kako bi se mogli urediti za nominacije, a na taj zadatak su najozbiljnije prionule Monika, Ornela i Lucija. Antonija je nakon predaha predstavila novi sustav glasovanja. Za stanare će se moći glasati na dva broja, zeleni za ostanak u kući te crveni za izbacivanje. Prva je nominirala Violeta koja se odlučila za Ornelu i Luciju. Kaže kako Ornela ne zna prestati sa svojim šalama, a Lucija joj je antipatična od prvog trenutka i jako je živcira. Slijedeći je u ispovijedaonicu ušao Krešimir. Nominirao je Mrkvicu zbog načina na koji zalijeva cvijeće i Sašu pa je nominaciju za njega povukao. Umjesto Saše odlučio se za Violetu. Ne sviđa mu se kako se postavlja u razgovoru s drugim stanarima. Ivan L. nominirao je Violetu jer mu smeta što se stalno gleda u ogledalo i iritantna mu je te Elizabetu jer unosi nervozu. Četvrti je nominirao Marko. Kratko i jasno se odlučio za Violetu i Valeriju koje se nisu trudile izvršiti tjedni zadatak. Moniki smeta Tomislav M. koji je nezainteresiran i Ivan M. jer je stalno u donjem rublju.
- Ornela se nije trudila oko zadatka i iskorištava Tomislava. Nominiram i Luciju - rekao je Mrkvica. Nakon njega, Lucija se odlučila za dvije žene: Violetu koja izaziva svađe i Valeriju jer je prespora. Na Sašinoj listi našli su se Violeta i Lucija.
- Lucija previše priča, a Violeti je važan jedino izgled - kaže Saša. Martine zbog prenemaganja ne odgovara Violeta i Tomislav M. Zagorka Valerija nominirala je Luciju koja stalno želi biti u centru pažnje kao i Marko.
- Lucija je dosadna, sarkastična i umišljena. Tomislal M. je lijen i nezanimljiv. To su moji nominirani - izjavila je Elizabeta. Tomislavu K. ne odgovaraju Valerija i Ivan M.
- Ne nominiram žene. Nominiram svoje favorite, a to su Marko i Ivan L. - kratko je Big Brotheru rekla Ornela. Posljednji je u ispovijedaonicu ušao Tomislav M. Njemu je Violeta umišljena, a Lucija ogovara ostale stanare i ponaša se nemoralno. Najviše glasova su dobili Violeta i Lucija, a tko će od njih dvije napustiti kuću doznat ćemo u sljedeći petak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'