Show

Komentari 11

Beckham: 'Dugo mi je trebalo da vidim svoje nesavršenosti'

Beckham: 'Dugo mi je trebalo da vidim svoje nesavršenosti'

Ne mislim za sebe da sam lijepa. Apsolutno ne. No, trudim se izvući najbolje što mogu od onoga što imam. Vidim svoje nedostatke i nesavršenosti i samo se nasmijem i prihvatim ih, rekla je Victoria

Modna dizajnerica Victoria Beckham (45) krasi novu naslovnicu modnog magazina Harper's Bazaar, a tom je prilikom pričala o svom izgledu i o tome kako je dugo bila nesigurna i nezadovoljna sobom. Osim toga, rekla je kako se i dalje ne osjeća lijepom ženom.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne mislim za sebe da sam lijepa. Apsolutno ne. No, trudim se izvući najbolje što mogu od onoga što imam. Vidim svoje nedostatke i nesavršenosti i samo se nasmijem i prihvatim ih. No, dugo mi je trebalo da dođem do takvog stanja - priznala je.

- Trebalo mi je puno godina da prihvatim svoje nesavršenosti. Evo sada kad imam 45, dobro znam da je sve to normalno - dodala je Victoria.

Ovom se prilikom osvrnula i na poslovne pothvate i karijeru dizajnerice koju gradi već dugi niz godina.

- Mnogo sam toga čula kroz godine. Otkako sam kao mlada ušla u showbiznis pa do danas. Shvatila sam da je mnogo teže održati svoj uspjeh nego ga zapravo postići. Nije uvijek sve tako glamurozno kako ljudi misle - komentirala je modna dizajnerica glasine da joj je posao u kaosu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

Najčitaniji članci