Obavijesti

Show

Komentari 76

Procurili mailovi nogometaša: 'Ne dam novac za pomoć djeci'

Procurili mailovi nogometaša: 'Ne dam novac za pomoć djeci'
2

SKANDAL! Njemački Der Spiegel objavio je navodne e-mailove Davida Beckhama u kojima bivši nogometaš bijesni jer ga nisu još proglasili vitezom. Mailovi također otkrivaju pravi razlog zbog kojeg se bavi dobrotvornim radom

VIDEO

U procurenim e-mailovima koje je objavila mreža istraživačkih novinara na svojoj stranici 'European Investigative Collaborations' te njemački Der Spiegel, a zatim i mnogi europski mediji, David Beckham (41) kritizira odbor za dijeljenje ordena Britanskog carstva i bijesni jer ga, ni nakon dugogodišnjeg humanitarnog rada, nisu nagradili titulom viteza. 

Osim toga, sudeći prema njegovim navodim e-mailova, Beckham se posvetio dobrotvornom radu s UNICEF-om i ostalim udrugama isključivo zbog priznanja.

- Članovi odbora su nezahvalne pi**e. Ne želim niže ordene. Tko o tome odlučuje?? Ako me ne prozovu vitezom, mogu od***ati. To je sramotno. Da sam Amerikanac, takvu titulu bih dobio još prije 10 godina - navodno je napisao Beckham. 

- Katherine Jenkins dobila je Orden britanskog carstva za što? Zato što pjeva na ragbi utakmicama, posjećuje vojnike i uzima kokain. To je je**na šala - stoji u jednom od mailove koje je David 2013. godine poslao svom PR menadžeru, Simonu Oliveiru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Oliveira je zatim poslao e-mail Beckhamovom agentu u kojem savjetuje Beckhamovog agenta i prijatelja Davida Gardnera.

- Ovo je samo razlog više da ove godine pojačamo rad s UNICEF-om te oružanim snagama i posvetimo se ostalim dobrotvornim udrugama - napisao je PR-ovac te Beckhamu poručio neka 'zadrži pozitivan imidž u javnosti'.

- Treba napraviti listu stvari koje treba učiniti za humanitarne svrhe kako bi se ljudima činio dobrim i kako bi ljudi vidjeli njegov rad umjesto da stalno čitaju koliko novca zarađuje ili koliko vrijedi njegov brend. Humanitarni rad je krucijalan i nitko ne razumije koliko je to bitno za njegov biznis - odgovorio je Gardner Simonu.

Screenshot

 Bivši nogometaš s UNICEF-om surađuje od 2005., a 2015. godine otvorio je vlastit fond za pomoć djeci. No, u objavljenim mailovima, otkriveno je da Beckham koji je 'težak' 280 milijuna funti, nije htio dati vlastit novac za projekt '7-Fund' kojeg je pokrenuo. 

- Pitali su me direktno da na aukciji predložim najveću sumu, što me raspi**ilo. Ne želim to napraviti i ne želim dati vlastiti novac - piše od u jednom od Beckhamovih mailova.

 

A photo posted by David Beckham (@davidbeckham) on

Od UNICEF-a, David je tražio više od 6000 funti da mu otplate put na Filipine, gdje je išao posjetiti djecu nakon razornog tajfuna Hayiana, iako su mu sponzori osigurali privatni avion. 

Kada je putovao u Kambodžu 2015. godine, Beckham nije htio odsjesti u hotelu Sofitel s pet zvjezdica, nego je tražio da ga se smjesti u luksuzan resort Amansara, a od UNICEF-a je tražio da mu pokrije dio troškova. 

Nakon što su mailovi procurili u javnost, Oliveira je rekao da su poruke 'ukradene i izmijenjene'. 

Beckham je nedavno u radijskom intervjuu rekao da njegov dobrotvorni rad 'nije zbog taštine'. 

- Želim sudjelovati, jako je važno da to radim - kazao je. 

The Championships Wimbledon 2014 beckhams

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život