Show

Komentari 8

Beckhamov sin postao kuhar: Ima svoj TV show, a pohvalio ga je čak i strogi Gordon Ramsay

Beckhamov sin postao kuhar: Ima svoj TV show, a pohvalio ga je čak i strogi Gordon Ramsay

Izgleda da najstariji sin Davida i Victorije Beckham ne ide očevim stopama što se tiče karijere. U prvoj epizodi otkrio je kako radi tjesteninu s tartufima

Najstariji sin nogometne ikone Davida Beckhama (46) i bivše Spice Girls ikone, a danas modne dizajnerice Victorije Beckham (47) kuje vlastiti put. Brooklyn Beckham (22) ima svoj kulinarski show “Cookin' With Brooklyn“. 

U intervjuu za Today show, Brooklyn je rekao da je svoju ljubav prema kuhanju otkrio za vrijeme lockdowna i da njegov slavni tata voli kuhati rižoto, tjesteninu i odrezak.

U prvoj epizodi serije od osam dijelova, Brooklyn odlazi u Miami kako bi skuhao svježu tjesteninu od tartufa s predjelom od kamenih rakova sa svojim bratom Romeom Beckhamom (19) i bratom Zachom njegove zaručnice Nicole Peltza (26).

- Bio sam u Floridi i posjetio sam Nicolinu obitelj u Miamiju. Tako sam uzbuđen što sam kuhao za Romea i Zacha. Nadam se da ću ih jednog dana moći nešto naučiti. Stvarno želim raditi s najsvježijim sastojcima, pa sam išao u lokalnu obiteljsku trgovinu s morskim plodovima kako bih dobio najbolje - napisao je Brooklyn u opisu videa.

U uvodnim scenama vidi se Brooklyn koji putuje Amerikom i uči nove vještine kuhanja. Iako 22-godišnjak nije išao u kulinarsku školu, već neko vrijeme pokazuje svoje kulinarske talente na društvenim mrežama.

Osim toga, Beckhamovi su dugogodišnji prijatelji slavnog kuhara Gordona Ramsaya (55) koji je također komentirao ispod Brooklynovog videa.

 

- Jako, jako dobro - napisao je David Beckham

- Izgleda odlično. Dobro je napravljeno - napisao je slavni chef Ramsey

Izgleda da je Brooklyn konačno pronašao nešto što ga čini sretnim i da su mu njegovi roditelji najveća podrška. Serijal Cookin' With Brooklyn možete pogledati i na Facebook Watchu.

Najčitaniji članci