Obavijesti

Show

Komentari 34

Beckhamovi pokazali svoj dom vrijedan 260 milijuna kuna

Beckhamovi pokazali svoj dom vrijedan 260 milijuna kuna
8

Iako zbog posla kojim se bave često žive i u Los Angelesu, uvijek se rado vraćaju na londonsku adresu. Raskošna obiteljska vila poznatog bračnog para 'vrijedi' 31.5 milijuna funti

VIDEO

Umirovljeni nogometaš David (43) i njegova supruga, bivša pjevačica i modna dizajnerica Victoria Beckham (44) veliki su ljubitelji društvenih mreža, zahvaljujući kojima njihovi obožavatelji često imaju priliku vidjeti unutrašnjost njihovog doma u Londonu.

Pokretanje videa...

00:52

Iako zbog posla kojim se bave često žive i u Los Angelesu, uvijek se rado vraćaju na londonsku adresu. Raskošna obiteljska vila poznatog bračnog para 'vrijedi' 31.5 milijuna funti, odnosno oko 260 milijuna kuna. 

U uređenju doma Beckhamovih veliku ulogu imala je i sama Victorija koja na društvenim mrežama često zna pokazati djelić idile iz njihovog skladno uređenog doma. Raskošna vila uređena na britanski način prije 'intervencije' bivše 'Spajsice' izgledala je sasvim drugačije.

Naime, Victoria se potrudila da londonski dom nje i njezine obitelji ni slučajno ne bude 'prehladan', a to je postigla posebnim rustikalnim detaljima kojima mu je dala određenu toplinu. 

Uski hodnik, nanovo popločen crno-bijelim mramorom, vodi do njihove raskošne blagovaonice u kojoj prvenstveno dominira drvo. Umjesto stolaca u blagovaonici, slavna obitelj sjedi na rustikalnim klupama koje su obložene udobnom tkaninom, bijele i bež boje.

U kuhinji obitelj rado provodi slobodno vrijeme, a David se nedavno pratiteljima na Instagramu pohvalio da zna i kuhati. Za svoju šesteročlanu obitelj vrlo rado priprema palačinke u kojima uživaju baš svi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy pancake day kids ( And Grown Ups ) #pancakeday @gordongram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Luksuzan londonski dom Beckhamovih ima i prostranu teretanu, studijski i vinski podrum te uređeni vrt koji redovito održava nekoliko desetaka ljudi. Bivša 'Spajsica' apsolutno ništa ne prepušta slučaju pa tako stalno 'nadzire' radove u njihovoj raskošnoj obiteljskoj vili. 

Obitelj Beckham ni inače ne štedi na luksuzima, pa su tako za nedavni obiteljski blagdanski tulum 'iskeširali' čak 300 tisuća kuna. U vrtu su imali i spektakularni vatromet, pripremljen samo za njih, koji su platili 40 tisuća kuna. 

DIDA TONI REKAO ŠTO MISLI O HANI IZ GOSPODINA SAVRŠENOG: 'Ona gleda samo sebe i druge žene pored nje nemaju šanse'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...
EKSKLUZIVNO: VEĆESLAV HOLJEVAC

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...

Donosimo sve detalje o vezi godine, između unuka poznatog zagrebačkog gradonačelnika Većeslava Holjevca i voditeljice i pjevačice Vlatke Pokos