Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Ben Affleck u Kongu radio reportažu o žrtvama rata

Glumac Ben Affleck proveo je svoje slobodno vrijeme u Kongu gdje je razgovarao sa žrtvama. Namjera mu je upoznati svijet sa patnjama tih ljudi

Celebitchy
Foto: Celebitchy
1 komentara

Glumac Ben Affleck (35) posjetio je Kongo prošle godine tri puta, a na nedavnom putovanju pratila ga je specijalna snimateljska ekipa. Benov motiv za posjet toj zemlji bio je taj da svijet upozna svakodnevne patnje Kongoanaca.
- Posve je jasno da je u današnjem svijetu slava neka vrsta valute. Možeš je potrošiti na mnoge razne načine. Dugo sam razmišljao kako ću potrošiti svoju - objasnio je Ben.
Dodaje kako je samo ponovio ono što je Don Cheadle učinio 2005. godine kada je posjetio još jednu napaćenu afričku zemlju, Ruandu. Glumac je vrijeme u Kongu provodio sa žrtvama.
- Ljudi koje sam tamo upoznao stvarno su izvanredni. Prošli su toliko grozota. Ali, ja ih ne vidim kao žrtve. Umjesto toga, gledam ih kao osobe koje čine nešto izvanredno i koje zaslužuju pažnju za to. Mislim da bi se mnoge zvijezde mogle uključiti u humanitaran rad jer nisu ni svjesne koju moć imaju - završio je Ben čija će se reportaža uskoro prikazati na amerčkim programima.

Naši partneri pišu
Message