Show

Komentari 23

J.Lo odvela Bena Afflecka doma, a paparazzi 'ulovili' golupčiće

J.Lo odvela Bena Afflecka doma, a paparazzi 'ulovili' golupčiće

Glumac i pjevačica obnovili su ljubavnu vezu pred par tjedana, a već ranije ih se ulovilo na povratku sa zajedničkog putovanja. Ovaj vikend proveli su skupa u Miamiju, a djeluju vrlo sretno

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez (51) objavila je prekid zaruka s bivšim bejzbolašem Alexom Rodriguezom (45) 15. travnja, a već krajem tog mjeseca viđena je s glumcem Benom Affleckom (48). Isprva se mislilo da su njihovi sastanci striktno prijateljski, ali početkom svibnja uhvaćeni su kako se vraćaju s kratkog odmora u Montani.

POGLEDAJTE VIDEO:

Par se nije oglasio o svojoj obnovljenoj vezi, što je možda povezano s načinom na koji je njihova veza završila u 2004. godini. Trebali su se vjenčati, ali su naveli preveliku medijsku pozornost kao veliki izvor stresa. Ipak, izvor za People je rekao kako se čuju svaki dan i da su oboje sretni.

- Jennifer je još uvijek veoma uzbuđena oko toga kako stvari napreduju - nastavio je izvor.

Ovaj vikend uporni paparazzi uspjeli su fotografirati kako par uživa u Miamiju, u jednoj od nekretnina J.Lo, prenose brojni američki mediji. Na jednoj fotografiji se može vidjeti kako Affleck stoji na stubama iza Lopez, koja je široko nasmijana.

Na drugim fotografijama odvojeno su snimljeni na balkonu. 

Oboje izgledaju opušteno, Oskarovac u jednostavnoj tamnoj kombinaciji majice i traperica, a J.Lo u svijetlo plavoj ljetnoj haljini.

Najčitaniji članci