Obavijesti

Show

Komentari 0

Bend Pravila igre ima novi ljetni hit: 'Slušajući pjesmu počeli smo maštati o odlasku na more'

Bend Pravila igre ima novi ljetni hit: 'Slušajući pjesmu počeli smo maštati o odlasku na more'
6

Osim u spotu, dalmatinski obožavatelji grupe Pravila Igre moći će je uskoro pogledati i poslušati – uživo.  26. kolovoza na prekrasnom Sustipanu u Splitu Pravila Igre će održati veliki i dugoočekivani koncert

VIDEO

Visoke temperature ovih dana do usijanja dovodi novi ljetni singl grupe Pravila igre! Ako ste se mislili rashladiti, morat ćemo vas razočarati, jer osjećaj koji proizvodi “Feeling” je vruć te poziva na maštanje o ljetnoj romansi i bezbrižno uživanje u vrućim ljetnim danima.  Hitmejkeri Miro i Sonja Buljan, koji su zaslužni za glazbu i tekst ove lepršave ljetne pjesme još jednom nisu razočarali fanove grupe Pravila igre, a nije razočarao ni spot za pjesmu “Feeling”.

POGLEDAJTE VIDEO

Vratimo se prvo u ne tako davnu prošlost, kada je frontman Ivan Penezić preko balkona upoznao prelijepu manekenku Saru Lizatović za vrijeme pandemije u spotu za pjesmu “Usne od šećera”. Povezana radnja nastavila se i dalje spotom “Jedina” u kojem Sara zaljubljenog Ivana ostavlja pred oltarom. Nakon “Jedine” činilo se da je Ivan teške dane ostavio iza sebe i započeo romansu sa prekrasnom plesačicom i koreografkinjom Anjom Bijelić u spotu za pjesmu “Samo ti”. S dolaskom toplijih dana čini se da se “istopila” Ivanova ljubav prema Anji, a da stare ljubavi nekad bole, u ovom slučaju pokazalo se istinito. U spotu za pjesmu “Feeling” mašta je uradila svoje i Ivana odvela u neke ljepše dane zavođenja njegove jedine neprežaljene ljubavi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Predivni kadrovi spota ove lepršave ljetne romanse, snimljeni su u Zadru i okolici Splita. Radnja prati Ivanove misli dok zamišlja savršene trenutke koje bi rado proveo sa izabranicom svog srca, pa tako ovaj zaljubljeni par uživa u jedrenju, vožnji po obali u cabrioletu i guštanju uz bazen pod palmama.

Cenov, Alka, Leonarda Boban i brojni drugi poznati uživali su u modnoj reviji Snježane Mehun
Cenov, Alka, Leonarda Boban i brojni drugi poznati uživali su u modnoj reviji Snježane Mehun

Za ideju spota zaslužni su Goran Belošević, bubnjar i menadžer benda te Dario Lepoglavec, koji je ujedno i redatelj ovog videa.

- Kada su nam naši autori Sonja i Miro Buljan poslali prvu demo verziju pjesme, odmah smo znali da je to naš novi singl za ljeto. Jedna izrazito vedra i pozitivna ljubavna pjesma koja nas je ‘’kupila’’ na prvo slušanje te natjerala da odmah krenemo maštati o odlasku na more. U video spotu smo se odlučili na kadrove dalmatinskog priobalja te prekrasne kadrove iz grada Zadra. Definitivno jedna “feel good” pjesma i spot za koji se nadamo da ćete uživati gledajući i slušajući, kao što smo i mi uživali stvarajući ga - izjavili su dečki iz Pravila Igre. 

Osim u spotu, dalmatinski obožavatelji grupe Pravila Igre moći će je uskoro pogledati i poslušati – uživo.  26. kolovoza na prekrasnom Sustipanu u Splitu Pravila Igre će održati veliki i dugoočekivani koncert te na najbolji mogući način najaviti treći studijski album te veliku koncertnu turneju sljedeće godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac