Show

Komentari 9

Benedict Cumberbatch: Mislim da sam ja bio nulti pacijent

Benedict Cumberbatch: Mislim da sam ja bio nulti pacijent

Benedict je otputovao u Cape Town u Južnoj Africi krajem 2019. godine kako bi snimio film 'The Mauritanian' kada je obolio od koronavirusa. Snimanje je dovršio iako je povraćao između snimanja

Britanski glumac Benedict Cumberbatch (44) vjeruje da je mogao biti nulti pacijent na početku izbijanja pandemije koronavirusa. Glumac nominiran za Oscara pomnije proučava virus od kojeg je obolio lani.

POGLEDAJTE VIDEO: Tom Cruise postao kaskader

Nakon što je analizirao simptome koje je imao, vjeruje da je jedan od prvih zaraženih koronom.

- Bio sam jako bolestan, skoro sam dobio upalu pluća - otkrio je Cumberbatch za strane medije. 

 

Nakon što je pročitao prva izvješća o pandemiji, glumačka zvijezda izrazila je zabrinutost da je mogao doprinijeti širenju pandemije.

 - Razmišljao sam: 'O, moj Bože, jesam li zapravo bio nulti pacijent' - rekao je.

Benedict je otputovao u Cape Town u Južnoj Africi krajem 2019. godine kako bi snimio film 'The Mauritanian' kada je obolio od koronavirusa. Snimanje je dovršio unatoč bolesti i tome što je povraćao između snimanja. 

Cumberbatch je rekao da mu je snimanje drame s redateljem Kevinom Macdonaldom otvorilo oči glede zaljeva Guantanamo, američkog vojnog zatvoru u blizini Kube koji je otvoren nakon napada 11. rujna za smještaj osumnjičenih za terorizam.

Nakon snimanja filma prema 'Dnevniku Guantanama', nastalom po memoarima koje je napisao bivši zatvorenik Mohamedou Ould Slahi, Cumberbatch je rekao da se pridružuje naporima da se Guantanamo zatvori, a da u vezi s tim planira kontaktirati i predsjednika Joea Bidena.

- T je najskuplji zatvor na svijetu, molit ću da ga zatvori. Guantanamo ne treba biti na ovom svijetu - zaključio je. 

Najčitaniji članci