Obavijesti

Show

Besplatan koncert grupe Vigor u nedjelju 8.5. u osječkoj Tvrđi

Besplatan koncert grupe Vigor u nedjelju 8.5. u osječkoj Tvrđi
5

Osječane u nedjelju od 10 h očekuje otvorenje 5. Prvenstva Hrvatske u roštilljanju uz PIK Vrbovec, kulinarske radionice, degustacije, nagradne igre te vrhunske roštilj delicije a zabavu garantira i popularna osječka šestorka

Sve popularnija Grupa Vigor u zadnje dvije godine puni dvorane i klubove diljem Hrvatske i Slovenije. Na društvenim mrežama njihovi spotovi imaju milijune pregleda, što im je donijelo veliku popularnost i u Slovačkoj i Poljskoj, a svakim novim singlom osvajaju top ljestvice na kojima su pretplaćeni na prva mjesta.

Sve je počelo apsolutnim hitom broj 1 -"Još fališ", koji ih je brzinom munje pretvorio u jedan od najpopularnijih i najtraženijih hrvatskih bendova, a 2014. upravo za taj singl, osvajaju i nagradu za Hit godine na Narodnom radiju s kojim su doslovno pomeli konkurenciju. Taj hit osigurao im je diskografski ugovor s izdavačkom kućom Campus te krajem prošle godine objavljuju i album prvijenac istoimenog naziva na kojem se nalazi 10 pjesama i koji spada u jedan od najboljih zabavnih albuma na hrvatskom glazbenom tržištu!

Upravo pjesmom "Još fališ" grupa Vigor će otvoriti jubilarno 5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju u Osijeku u nedjelju 8.5. u Tvrđi. Osim hitova grupe Vigor poput 'Da sam ja on' koja je u slovenskom radijskom eteru najslušaniji i najemitiraniji singl u zadnjem desetljeću, Divna, Mala zvijer i Život je raj posjetitelje Zlatnog ćevapa očekuju kulinarska radionica Majstor kuhar tima Branka Ognjenovića sa originalnim roštilj-receptima, besplatne degustacije, brojne nagradne igre te vrhunske PIK Vrbovec volim roštilj grill delicije obogaćene ukusnim prilozima koje osiguravaju Kisko, Zvijezda, President, Kotanyi i Fridrih.

Za žedne će brinuti Karlovačko, Jamnica i Vina Belje, a za besprjekornu čistoću Permetal sredstvo broj 1 za pranje roštilja. Posjetitelji Tvrđe moći će pogledati i najnovije Dacijine modele automobila koje krasi poznata pouzdanost i lako održavanje te dogovoriti probnu vožnju. Također, na roštiljadama se možete upoznati s najjnovijom ponudom Iskona i postati Iskonovac, ili s Delimano proizvodima koji će vam olakšati svakodnevne poslove u kuhinji.

Na najvećoj roštilj-zabavi u Tvrđi ćemo se prisjetit i prošlogodišnjih pobjednika 4. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju, ekipe Valpovački kotlić Željka Turalije, budući da će ovi veseli Slavonici u Tvrđi 8.5. još jednom pokušati izboriti zagrebačko finale te na Bundeku 18.6. obraniti titulu najboljih grill majstora Lijepe naše.

Osim njih u prijestolnici Slavonije gledat ćemo i borbu vilicu o vilicu osječkih EwoB teama Dominika Osmeričića (koju čine predstavnici studentske udruge Poduzetnici bez granica) i BBQ Pitmastersa Marine Obšivač jedine ženske chefice na natjecanju, Anđelka Ribića i njegov tim Virotvitica1234 (koji se u prijavi pohvalio da peku delicije na žaru za cijelu obitelj koju čini i 35 dječjih članova), Medicinare Stjepana Maričića Makija iz Piškorevaca koji za sebe kažu da „roštiljaju u svim svečanim prigodama, ali i nesvečanima kao što su proslave godišnjica razvoda, prekida dugih veza ili na karminama“ te Bračne vode koje predvodi uigrani dvojac Darijo i Novela Bučanovića iz Bilja. Natjecanje počinje u 12 sati simboličnim paljenjem vatre.

5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se u organizaciji 24sata uz podršku partnera: Dacia, KarlovačkoPermetal, KiskoJamnica, Vina Belje, Zvijezda, President, Kotanyi, FridrihIskon, Delimano, Grilloza i Kulinarski studio Majstor kuhar stoga su ti sve namirnice, cjelodnevna okrjepa, kao i sva oprema osigurani. 

Nakon Osijeka borba za Zlatni ćevap nastavlja se na zagrebačkim kvalifikacijama 14.5. na Jarunu.

Prijave za ostale gradove još uvijek su u tijeku zato posjeti specijalnu rubriku Zlatni ćevap u kojoj donosimo više informacija i prijavi se na natjecanje za najbolje roštilj majstore Hrvatske!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zlatni ćevap: Kaštelani su najbolji roštilj-majstori 2016.
VIDEO

Zlatni ćevap: Kaštelani su najbolji roštilj-majstori 2016.

Nakon šest tjedana putovanja Lijepom našom, "Zlatni ćevap" okupio je najbolje roštilj-majstore iz Valpova, Kaštela, Umaga, Poreča, Jaske i Harmice koji su donijeli okuse svojih zavičaja na zagrebački Jarun

Zlatni ćevap autobusom punim navijača otputovao u Kaštela
JARUN 19.6.

Zlatni ćevap autobusom punim navijača otputovao u Kaštela

Pobjedom ekipe Gušti Zagore završeno je 5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec. Usprkos kišnom vremenu na Jarunu je cijeli dan bilo veselo, a oblake je konačno rastjerala popularna grupa Vigor.
Zajedništvo, veselje i pozitivne vibracije u završnici natjecanja
BUNDEK 18.6.

Zajedništvo, veselje i pozitivne vibracije u završnici natjecanja

Miris vrhunskih roštilj-delicija širio se proteklog vikenda zagrebačkim jezerima u završnici 5. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz Pik Vrbovec