Obavijesti

Show

Komentari 2

Beyonce i Kelly djevojkama su upale na party u karaoke klubu

Beyonce i Kelly djevojkama su upale  na party u karaoke klubu
4

Pjevačice su oko ponoći ušle u karaoke sobu u Sing Sing karaoke klubu u Miamiju u kojoj su se zabavljale nepoznate djevojke. Vlasnica tvrdi da ništa nije planirano

VIDEO

Beyonce Knowles (32) i Kelly Rowland (32), njezina nekadašnja kolegica iz benda Destiny's Child, pojavile su se u utorak navečer na privatnoj zabavi triju djevojaka u Sing Sing karaoke klubu u Miamiju. Nepoznate djevojke unajmile su jednu od 17 karaoke soba u klubu kako bi se zabavljale. U trenutku kada su pjevale Beyonceinu pjesmu 'Party', u sobu su im ušle pjevačice koje su oko ponoći stigle u klub sa svojom pratnjom.

- Nema šanse da smo to mogli planirati. Nitko nije imao pojma o tome, nisam ni ja ništa znala - rekla je vlasnica kluba tvrdeći da je riječ o slučajnosti. 

- Počeli su zajedno plesati, no nisu imali pojma o kome se radi. Odjednom je jedna od djevojaka pogledala Kelly i rekla: 'Oh, izgledaš poput Kelly Rowland', i potom Beyonce i rekla 'Oh moj Bože'. 

Pjevačice su se zabavljale i fotografirale s djevojkama od kojih je jedna cijelo vrijeme spavala, a potom su ih otpratili do VIP sobe. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S pjevačicama i ostatkom pratnje bio je i Beyoncein suprug Jay Z (44). 

- Morali smo staviti vrpcu preko sigurnosnih kamera koje su instalirane u sobi. Bili su prijateljski raspoloženi - otkrili su iz kluba. 

Obje pjevačice nastupit će na dodjeli Grammyja 26. siječnja, dok Beyonce 20. veljače čeka nastup u Glasgowu u sklopu njezine Mrs. Carter Show turneje. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom