Obavijesti

Show

Komentari 4

Beyonce, Shakira i Miley Cyrus napisale pjesme o prevarama, a Victoria je Davidu sve oprostila

Beyonce, Shakira i Miley Cyrus napisale pjesme o prevarama, a Victoria je Davidu sve oprostila
12

Iako trenutačno brak Davida i Victorie Beckham izgleda idilično, prije više od deset godina bivšeg nogometaša su ljubavne afere umalo koštale braka

VIDEO

Već na početku 2023. i Shakira (45) i Miley Cyrus (30) objavile su nove pjesme, a obje pjevaju o propalim vezama i svojim bivšima. Sada smo se prisjetili nekoliko poznatih parova koji su imali dramatične faze u svojim vezama, neki su uspjeli prijeći preko problema, a za neke je bilo jednostavnije razići se. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

specka kako je shakira saznala za. prevaru 00:44

Miley je novu pjesmu 'Flowers' izbacila 13. siječnja, točno na 33. rođendan njenog bivšeg supruga, glumca Liama Hemswortha (33). Cyrus pjeva kako nije željela ostaviti glumca, ali je shvatila da je ovako sretnija i da joj je bolje sama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam te htjela ostaviti, nisam htjela lagati, počela sam plakati, ali onda sam se sjetila...Mogu si kupiti cvijeće, napisati svoje ime u pijesku, razgovarati sama sa sobom satima, govoriti stvari koje ne razumiješ - pjevuši Mile.

Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals

Pjevačica je spot snimila u vili u kojoj ju je glumac navodno prevario s 14 žena, iako su oboje demantirali da se to ikada dogodilo. Nakon izlaska pjesme pojavile su se glasine da ju je Liam prevario s glumicom Jennifer Lawrence (33) za vrijeme snimanja filma 'Igre gladi'. Naime, Miley na početku spota nosi zlatnu haljinu, a Lawrence je zlatnu haljinu nosila na premijeri filma tijekom kojeg je navodno bila s Liamom. 

Podsjetimo, Liam i Miley započeli su vezu 2009., ali su do zaruka 2012. u više navrata prekidali. Zaruke su raskinuli godinu dana kasnije i ponovno se spojili 2016., a dvije godine kasnije sklopili su brak na privatnoj proslavi. Brak je potrajao manje od godinu dana i tada su se pojavile mnoge glasine o varanju, ali su oboje to demantirali i naveli da se razvode zbog nepomirljivih razlika. 

The 90th Academy Awards - Elton John Party - Los Angeles

Shakira je također izbacila novu pjesmu početkom 2023. u kojoj besramno proziva svog bivše partnera Gerarda Piquea (35) i njegovu prevaru. Naime, u lipnju prošle godine Shakira i Pique su prekinuli jer ju je varao s Clarom Chiom Marti (23). Clara je studentica odnosa s javnošću i zaposlena je u Piqueovoj producentskoj kući 'Kosmos', a navodno su se upoznali na sportskim događajima 'Kosmosa'.

Nedavno su španjolski mediji pisali kako je Shakira za prevaru saznala zahvaljujući marmeladi. Nakon poslovnog putovanja, Shakira je stigla kući i htjela se zasladiti marmeladom koju obožava, za razliku od njezinog bivšeg, koji je ne voli. Ne vole je ni djeca, tako da je odmah posumnjala da je netko bio u kući i pojeo ju dok Shakire nije bilo. 

FILE PHOTO: Colombian singer Shakira and her partner, Barcelona soccer player Pique, attend the Basketball World Cup quarter-final game between the U.S. and Slovenia in Barcelona

Zbog te marmelade, navodno su nastali i stihovi njezine nove pjesme. U njoj je suptilno spomenula nogometaševu novu djevojku Claru Chiu Marti (23). Iskoristila je riječ 'jasno' (claramente) i spomenula Clarino ime, a i Pique je spomenula u jednom stihu u pjesmi 'Perdon, que te sal-pique'. Poručila je i 'Sažvači i progutaj, progutaj i žvači', misleći na marmeladu koju joj je navodno Clara pojela iz hladnjaka.

Shakira i Pique upoznali su 2010. na snimanju spota za njenu pjesmu 'Waka Waka', a vezu su započeli iduću godinu i zajedno imaju dvoje djece, sinove Milana (10) i Sashu (7). 

FILE PHOTO: Colombian singer Shakira and Barcelona's soccer player Gerard Pique pose during a photocall presenting her new album "Shakira" in Barcelona

Bivši nogometaš David Beckham (47) i Victoria Beckham (48) jedan su od slavnih parova čija je ljubavna priča zaokupirala pažnju mnogih. Upoznali su se 1997. godine, a već sljedeće godine objavili su zaruke. U braku su od 1999. godine te zajedno imaju četvero djece: sinove Brooklyna (23), Romea (19) i Cruza (17) te kćer Harper (11). Iako trenutačno u njihovom braku sve izgleda idilično, prije više od deset godina Davida su ljubavne afere umalo koštale braka.

GQ Men of the Year Awards  2019

Njegova najpoznatija afera započela je u rujnu 2003. u jednom madridskom noćnom klubu s manekenkom Rebeccom Loos, inače kćeri nizozemskog diplomata. Radila je kao njegova asistentica, a paparazzi su je uhvatili kako čavrlja s Davidom kao da se poznaju godinama.

Slavni nogometaš tada je sve negirao, a Victoria mu je naivno povjerovala. Kasnije se David ponovno počeo viđati s Rebeccom, a iz kluba su ravno otišli u apartman. Spajsica je, naravno, poludjela i zaprijetila Rebecci. Oprostila mu je nevjeru, a ubrzo nakon toga rodila je trećeg sina Cruza. Ljubavnica ni nekoliko mjeseci nakon što se sve saznalo nije prestala pričati o njihovom odnosu i iznositi detalje u medije. Jednom je tako ispričala sve o Davidovim vještinama u krevetu. Pohvalila ga je i dala mu ocjenu osam od deset. 

No, s tom aferom nisu završili Davidovi preljubi. Manekenka Sarah Marbeck javno je rekla da je s Davidom dvije godine imala aferu. To je bilo prije Rebbece, a David je to dobro krio od javnosti, sve dok ona nije progovorila. Ispričala je da su vodili ljubav četiri sata nakon što su se upoznali, a zaštitari su ju doveli do njegove sobe. Prije 20 godina David se spetljao s Celine Laurie, koja je tvrdila da su imali samo seks za jednu noć. Godinu dana kasnije nije odolio ni španjolskoj manekenki Ester Canadas, a potom ni Mađarici Mariann Fogarasy 2009. godine.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE David Beckham veselo fotografirao Victoriu i djecu na odmoru u Hrvatskoj

Kad su Victoria i David započeli vezu, ona je varala tadašnjeg dečka Stuarta Miltona s nogometašem, pa su joj neki zbog toga kasnije govorili kako se povijest ponovila i da ju je zato David toliko puta varao, a ona mu je sve opraštala. Danas je sve to iza njih, već dugo nema nikakvih šuškanja o problemima, a prošlo ljeto su proslavili 23. godišnjicu braka u Lopudu pored Dubrovnika.

Jedan od najpoznatijih poznatih parova svakako su Beyonce (41) i Jay-Z (53), a vezu su započeli 2002. nakon što mu je glumila djevojku u spotu za njegovu pjesmu 'Bonnie & Clyde'. Vjenčali su se 2008. na privatnoj ceremoniji i zajedno imaju troje djece, kćer Blue Ivy (11) i blizance Rumi i Sir (5). 

FILE PHOTO: Beyonce arrives with husband Jay-Z at the Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala 2015 celebrating the opening of "China: Through the Looking Glass," in Manhattan

Beyonce je 2014. progovorila u nevjeri svog supruga na albumu 'Lemonade' (Limunada), a ženu s kojom ju je varao je nazvala 'Becky s lijepom kosom'. 

- Imam predivnu ženu koja je puna razumijevanja i zna da nisam najgori čovjek bez obzira na ono što sam učinio. Radili smo naporno na tome, išli smo na terapiju i volimo jedno drugo - rekao je Jay-Z u emisiji Davida Lettermana (70) prošle godine.  

Prije nego su ušli u brak, oko 2005. kružile su glasine da Jay-Z vara Beyonce s tada 17-godišnjom Rihannom, ali to nikada nije potvrđeno, a pričalo se da je ta priča bila namjerno podmetnula kako bi mladoj pjevačici porasla popularnost. 

Prvi hrvatski 'Gospodin Savršeni', Goran Jurenec (43) i Hana Rodić (25) svoju su vezu započeli nakon showa. Naime, Goran je u showu odabrao Ivu Runjanin, ali ubrzo se predomislio te se počeo viđati s Hanom. Par je neko vrijeme zajedno živio u Zagrebu, a zatim su se preselili u Berlin kako bi Goranu bilo jednostavnije zbog poslovnih obaveza. 

Sve je izgledalo idilično, a nakon dvije godine se počelo šuškati o problemima. Iako su neko vrijeme oboje demantirali tako nešto, na kraju je Hana objavila da su prekinuli. Ali tek nakon toga je krenula prava drama.

Započeo je rat bivšeg - budućeg para. Objavljivali su razne pikanterije jedno o drugome i optuživali se za sve i svašta. Goran je istaknuo da njegova bivša partnerica živi u stanu koji joj on plaća, a Hana je otkrila da ju je Goran lagao i varao. 

Goran je utjehu pronašao, ispostavilo se, u bivšoj djevojci Claudiji Luciji Pioch. Priznao je da bio usamljen i da mu je u tim trenucima podršku pružila bivša djevojka. Shvatio je kako je još uvijek voli i odlučio joj se vratiti. Zbog nje se preselio u London, a Hana je otišla za Zagreb.

Miley Cyrus u novoj pjesmi priča o propalom braku: Objavila ju na rođendan bivšeg supruga
Miley Cyrus u novoj pjesmi priča o propalom braku: Objavila ju na rođendan bivšeg supruga

Nakon nešto manje od godinu dana dvojac je objavio da su se pomirili i da su ponovno zajedno, a Goran se Hani čak i javno ispričao te je ispalo da se nikada nije ni uselio s bivšom. Na kraju su imali nove drame oko Goranove bivše te su je prijavili policiji zbog uznemiravanja. 

- Od kako smo uhvaćeni u Samoboru počeo je teror od dotične, pozivi i prijetnje. Zvala nas je oboje, pisala poruke i molila ga da se vrati. Postoji već jedna policijska prijava koju smo podnijeli još dok smo bili zajedno jer nam je dolazila na vrata i zvonila u dva ujutro - požalila se Hana jednom prilikom pratiteljima. 

Čini se da su teški trenuci iza njih, a prije par mjeseci proslavili su četvrtu godišnjicu veze. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama