Obavijesti

Show

Komentari 50

Bez peglanja fotke: 'I ovo sam ja. Kapilare, celulit, dlačice...'

Bez peglanja fotke: 'I ovo sam ja. Kapilare, celulit, dlačice...'
6

Nives je i ranije objavljivala fotografije bez šminke te u kućnim izdanjima, a oni koji ju prate cijene njezin iskren pristup društvenim mrežama

Nives Celzijus (37) je još jednom iznenadila svoje vjerne obožavatelje na Instagramu, objavom dvije povezane fotografije na kojima je otkrila i nesavršenosti. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S NIVES CELZIJUS:

Pokretanje videa ...

- Ovo nije još jedna prije-poslije fotka u svrhu promoviranja anticelulitne kreme ili nekog sličnog proizvoda. Ovo sam ja unutar iste minute. Imamo tu ovo ružno svjetlo koje ne volimo i koje pada tako da se vidi sve ono što ne želimo vidjeti: kapilare, celulit, masnice i dlačice te ovo koje mi divno stoji, gdje moja koža izgleda gotovo savršeno s tek malim naznakama celulita. Ja, naravno, uvijek biram ono dobro svjetlo i dobre fotke, ali zadržim i one lošije kao podsjetnik da me ponekad i samo časak dijeli od onog boljeg. A ponekad se i jako dobro nasmijem nekim svojim izdanjima - napisala je Nives, ističući ono čega se mnoge žene srame.

Nives je i ranije objavljivala fotografije bez šminke te u kućnim izdanjima, a oni koji ju prate cijene njezin iskren pristup društvenim mrežama. 

Dekolteom ukrala show: Nives nitko nije mogao gledati u oči
Dekolteom ukrala show: Nives nitko nije mogao gledati u oči

- Kakav celulit? O čemu ti? Na drugoj izgledaš kao da pršti sunce i dobrota iz tebe, ali ni prva nije loša - napisao joj je jedan od pratitelja, a s komplimentom su se složili i ostali. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?