Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
24 komentara

Bez poljupca i bez dodira: Marija stigla pred supruga

Igor je iz zatvora izašao mrzovoljan i pognute glave. Bez riječi je ušao u Marijin auto. Čekala ga je dva sata. Bili su hladni, nisu se ni pogledali...

Ž. Lukunić
Foto: Ž. Lukunić
24 komentara

U sivom Range Roveru Marija Cvitanović došla je pred zatvor u zagrebačkom Remetincu. Sunčane naočale nije skidala. Na zadnjem sjedalu bila je njena prijateljica. Marija je palila cigaretu za cigaretom. U automobilu je sjedila dva sata. Igor je izlazeći iz zatvora pozdravljao članove obitelji koji su zatvorenicima došli u posjet. Bez riječi sjeo je na suvozačevo sjedalo. Mariju nije pogledao, niti su se poljubili. Zbog prijetnji urednicima Storyja dobio je kaznenu prijavu. Vikao im je da će ih “zaklati i j..... u usta”. Igor je u redakciju Storyja došao iznerviran zbog objavljene fotografije na kojoj on u zagrebačkom klubu Sokol prisno razgovara sa studenticom. Igor je noć u ćeliji proveo s nekoliko zatvorenika.
- Neki su tamo zbog pljačke, a neki zbog droge. Vraga mu je bilo lijepo, ali barem je imao krevet. Izmučen je. Doma ga je dočekala juha koju je kuhala Marija, njena mama i ja - rekao nam je Cvitanovićev odvjetnik Mate Matić. Dodaje da su o cijeloj situaciji otvoreno popričali.
- Igor kaže da nije imao ništa s djevojkom s kojom su ga fotografirali. I nju ćemo zvati za svjedoka - kaže Matić. Sutkinji je Igor rekao da je došao u Story jer se našao u takvoj situaciji. Reagirao je u afektu. U pretresu Igorova stana policija nije našla ništa zbog čega bi mogao odgovarati.

S LISICAMA NA RUKAMA DOŠAO PRED SUTKINJU
Sutkinja Mirjana Matijanec odbila je prijedlog Državnog odvjetništva koje je zatražilo da Cvitanović dva dana ostane u pritvoru. Igora su pustili jer nema opasnosti od ponavljanja djela niti može utjecati na svjedoke. Istraga će se nastaviti, a Igor će se braniti sa slobode. Igor je doveden na stražnji ulaz Županijskog suda s lisicama na rukama danas u 9 sati.

Naši partneri pišu
Message