Obavijesti

Show

Komentari 15

'Bez Twittera, molim': Zvijezde koje preziru društvene mreže

'Bez Twittera, molim': Zvijezde koje preziru društvene mreže
1

Iako živimo u svijetu u kojem je sasvim uobičajeno dijeliti intimne trenutke sa cijelim svijetom putem društvenih mreža, ipak postoje zvijezde koje su odbile sudjelovati u ovom 'kolektivnom ludilu'

VIDEO

George Clooney

Suburbicon Premiere - Toronto International Film Festival 2017

- Lako bi se moglo dogoditi da objavim nešto glupo, a ne sviđa mi se ni ideja da budem toliko dostupan  izjavio je George Clooney (56).

Glumac, koji je u braku s odvjetnicom Amal (39), vraća se na male ekrane u novoj seriji 'Kvaka-22', adaptaciji romana Josepha Hellera, koju će producirati, režirati i u kojoj će igrati jednu od uloga, punih 20 godina nakon odlaska iz američke hit-serije 'Hitna služba'.

74th Venice Film Festival 2017, Red Carpet Film "Suburbicon"

Inače, George je Amal upoznao 2013. na jezeru Como u Italiji. Nakon prvog susreta, glumac i pravnica počeli su se dopisivati pa je i jednom i drugom odmah bilo jasno da među njima postoji 'iskra'. 

- Na prvi spoj izašli smo u Londonu. Bili smo na večeri u trendi restoranu. Kada smo izašli, dočekalo nas je pedesetak paparazza, a ona je taj dio odradila poput profesionalca. I tako je sve krenulo - rekao je Clooney. Dodao je kako je shvatio da želi s Amal provesti cijeli život kada se uhvatio da 'bulji' u njezine fotografije sa zajedničkog odmora koje je imao na mobitelu. Ubrzo ju je zaprosio nakon romantične večere. 

Par ima šestomjesečne blizance.

Kirsten Stewart

Glumica, koju smo gledali u 'Sumrak' sagi, doslovno prezire društvene mreže. Ne sviđa joj se kada netko objavi da je u nekom kafiću, a onda se pojave paparazzi, Ne voli što toliko privatnog ostaje na društvenim mrežama.

Stewart je u vezi s manekenkom Stellom Maxwell (26), a prije je bila s pjevačicom St. Vincent (34). Manekenka Stella bila je u vezi s pjevačicom Miley Cyrus (24). Obje su nedavno 'izašle iz ormara' i kažu da se ne srame svoje homoseksualnosti. 

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston attends the premiere of "Mother

Rachel iz serije 'Prijatelji' tvrdi da ju je jako uzrujalo kad aje neko vrijeme vodila Instagram profile svoje tvrtke 'Living Proof'. Kaže da je stalno psovala i bila jako nervozna.

- Jako je tužno kada vidim da djeca stalno 'vise' na mobitelima .- dodala je.

87th Academy Awards - Vanity Fair Party

U posljednje vrijeme šuška se da je glumičin brak s Justinom Therouxom (46) u krizi i sve se češće spominje rastava braka. Par je prohodao 2011., a nakon dugih zaruka i odgađanja vjenčanja oženili su se 2015. godine.

Keira Knightley

Reuters/Pixsell

I ova holivudska glumica odbija internet i društvene mreže. Međutim, ipak nije mogla odoljeti pogledu u virtualni svijet pa je na 12 sati otvorila profil na Twitteru. Kasnije je rekla da se osjećala kao da je opet u školi na velikom igralištu, ali da se nitko s njom ne želi igrati jer nije dovoljno popularna.

Glumica je sredinom godine imala problema s napasnim obožavateljem.

Postavila je kamere i sigurnosna vrata u svoju vilu u Londonu. Tako je željela zaštititi sebe, supruga, glazbenika Jamesa Rightona (33) i kćer Edie (2).

The Young Victoria Post-Premiere Party - London

- Kod kuće se osvrćem stalno oko sebe - ispričala je Knightley, koju je uhodio Mark Revill te dobio osam mjeseci zatvora i zabranu približavanja.

Revill je zvonio glumici na vrata te je oponašao zvukove mačaka. U sandučić joj je bacao pisma i razglednice te USB s pjesama koje je njoj posvetio. Prije no što je uhićen, kredom je na zidovima crtao strelice koje vode do njene kuće. 

Jennifer Lawrence

Mother! Photocall - Toronto International Film Festival 2017

Brojni fanovi rado bi vidjeli ovu glumicu na nekoj od društvenih mreža jer je poznata po svome smislu za humor.

- Nikada neću otvorit račun na Twitteru. Tehnologija na telefonima mi nije simpatična. Jedva stignem izaći na kraj s mailovima - kazala je.

Nedavno se požalila kako nije uzela veću stanku od glume još od 2010. kada je glumila u filmu "Zimska kost". Oskarovka, odrasla na farmi u Louisvilleu u Kentuckyju, poželjela je imati vlastitu farmu na kojoj će musti koze.

- Nikada nisam očekivala da ću postići ovu razinu slave. Stalno osjećam pritisak da moram biti među najboljima i zato moram pauzirati. Osim s kozama, pozabavila bi se i s političkom korupcijom - rekla je Lawrence. U posljednjih sedam godina u prosjeku je snimala tri filma godišnje i jedna je od najplaćenijih glumica koja zaradi i do 303 milijuna kuna. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu