Show

Komentari 1

Bieber doživio slom: Mislio sam da će mi brak riješiti probleme

Bieber doživio slom: Mislio sam da će mi brak riješiti probleme

Želiš da tvoja žena učini nešto što ti ne radiš, a onda je teško pogledati se u ogledalo i shvatiti - čovječe, možda nisi osoba za koju si nužno mislio da jesi, izjavio je pjevač i dodao da je to samo posljedica njegovih trauma

To je putovanje. Sjećam se kada sam se oženio, slomio sam se emotivno jer sam mislio da će brak riješiti sve probleme koje imam, a nije, otkrio je Justin Bieber (28) u nedavnom intervjuu za Apple Music.

POGLEDAJTE VIDEO:

Progovorio je o svom braku s Hailey Bieber (25), ali i potvrdio da mu je novi studijski album blizu završetka.

- Želiš da tvoja žena učini nešto što ti ne radiš, a onda je teško pogledati se u ogledalo i shvatiti - čovječe, možda nisi osoba za koju si nužno mislio da jesi - izjavio je pjevač dodajući da je to samo posljedica njegovih trauma i životnih okolnosti.

REUTERS 31-08-2021 10:26 #1

Hailey je nedavno imala moždani udar, a kasnije i zahvat na srcu. Bilo je teško, no Justin se uspio posvetiti i glazbi. Pohvalio se da uskoro objavljuje svoj novi album na kojem će se pojaviti i glazbenik John Mayer.

- Mislim da još nema datuma, ali znam da završavamo. Zvuči jako dobro. Stvarno sam uzbuđen zbog toga - otkrio je Bieber.

Inače, manekenka je u studenome prošle godine također progovorila o svom braku s Justinom u podcastu 'Voices'. Otkrila je kako je Bieberu pomogla da se riješi svoje ovisnosti.

- Bilo je ekstremno teško biti dio tog razdoblja korištenja droge, pogotovo jer sam se morala vratiti u mračni period očeve borbe. Pitala sam ga primjerice stvari poput: 'U kojoj si fazi sa svime time?' Nekad sam bila nervozna kada sam ispitivala Justina: 'Je li ti to u redu - izjavila je u podcastu.

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE S ANDRIJOM JO