Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
18 komentara

Bieber je automobilom udario fotografa pa potom pobjegao

Kad je pjevač izlazio iz kluba komedije Laugh Factory i sjeo za volan, zamolio je neke od paparazza da mu se maknu s puta. Neki od njih ga nisu htjeli poslušati...

Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
18 komentara

Mladi pjevač u ponedjeljak navečer svojim bijelim Ferrarijem udario je fotografa i pobjegao s mjesta nesreće, piše TMZ, a sve istražuje policija. 

S Justinom Bieberom (19) u automobilu je bio i njegov prijatelj reper Lil Twist (20). Nekoliko fotografa pratilo je ovaj dvojac. Kad je pjevač izlazio iz kluba komedije Laugh Factory i sjeo za volan, zamolio je neke od paparazza da mu se maknu s puta. 

Nakon što u tome nije uspio, krenuo je voziti, dok je za to vrijeme između njegovog i parkiranog automobila jedan od fotografa još stajao. 

Justin automobil nije zaustavio. Paparazzo je otišao u obližnju ambulantu. Ne zna se što je ozlijedio, no neki od svjedoka rekli su da je riječ o nozi.

Justinu fotografi sve više smetaju

Tijekom boravka u Londonu u veljači Justin je odlučio malo odmoriti i izaći iz hotela ispred kojeg su ga čekali brojni paparazzi. To mu se nije svidjelo pa je počeo urlati i vikati na fotografe. 

- Prebit ću te na mrtvo je.... ime! Je.. se - urlao je Bieber paparazzu, nakon čega su ga tjelohranitelji strpali u automobil..

Naši partneri pišu
Message