Obavijesti

Show

Komentari 6

Bieber objavio fotografiju sa suprugom i zbunio fanove kad je kratko napisao: 'Mama i tata'

Bieber objavio fotografiju sa suprugom i zbunio fanove kad je kratko napisao: 'Mama i tata'
7

Mladi glazbenik uznemirio i uzbudio je svoje pratitelje kad je uz fotografiju sa suprugom Hailey napisao "mama i tata". Neki su to odmah shvatili kao najavu da par čeka prinovu

Pjevač Justin Bieber (27) nedavno je bio na meti ljutih obožavatelja kad je po društvenim mrežama krenuo kružiti video na kojem navodno viče na svoju suprugu, manekenku Hailey (24).

VIDEO Justin Bieber snimljen je kako viče na svoju ženu, fanovi ga brane 'To je zbog adrenalina'
VIDEO Justin Bieber snimljen je kako viče na svoju ženu, fanovi ga brane 'To je zbog adrenalina'

Mnogi su stali na njegovu stranu, a on je od tad objavio nekoliko fotografija sa suprugom na kojima izgledaju zaljubljeno.

Njegova najnovija fotografija na kojoj se vidi kako on i Hailey sjede jedno do drugog ponovno je zbunila njegove obožavatelje. Naime, kratko je napisao 'mama i tata' uz fotografiju.

Mnogi nisu mogli vjerovati da je pjevač tako odlučio objaviti tu veliku vijest, ali su bili sretni što će se obitelj Bieber proširiti.

- Čekaj, što?; Kako misliš mama i tata?; Ajme, roditelji, da! - neki su od komentara.

Drugi su bili nešto skeptičniji i savjetovali Biebera da promijeni opis fotografije jer će s ovim 'izazvati kaos'. Hailey je brzo otkrila kako par ne čeka prinovu.

- Mislim da bi možda trebao promijeniti opis u "Mama i tata jednog psa", prije nego itko ovo krivo shvati - napisala je, iako je već bilo prekasno.

Mnogi su bili razočarani tom vijesti.

- Oh ne...; Ali imali biste preslatke bebe - žalovali su neki obožavatelji, a nekolicina je zamolila par da ih posvoji i tako postanu roditelji.

- Roditelji!!

- Znaš da će ljudi imati mentalni slom zbog ovog opisa.

POGLEDAJTE NOVU SEZONU ZVIJEZDE VRIŠTE: