Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Big Brother 'roditelji' u svađi: 'S tobom više ne razgovaram!'

Dubravka, ako ne znaš kuhati nije ni bitno, dobacio je Matija, na što je Dubravka poludjela i povišenim tonom odgovorila: 'Ja znam kuhati i to bolje od njega'

Foto: RTL televizija
7 komentara

Tajni bračni par Dubravka Ujević Veron (46) i Marijan Lisak (48) već su se jednom posvađali, ali izgleda da si tada nisu rekli sve što su mislili.

NEKADAŠNJA REALITY ZVIJEZDA BB 'bjegunac' Krešo: Priče o odvikavanju su čiste gluposti

- Nemam više s tobom što razgovarati! Odradit ću ovo što trebamo i to je to -  završio je Marijan svađu s Dubravkom i zalupio vratima - piše RTL.

Foto: RTL televizija

Ovog puta, svađa je krenula zbog kuhanja i činjenice kome bolje ide – njoj ili njemu.

'PALJBA' U BIG BROTHERU Stanarke napale frajere: Tomo je lijen, a Bojan 'ne zna voljeti'

- Dubravka, ako ne znaš kuhati nije ni bitno - dobacio je Matija, na što je Dubravka poludjela i povišenim tonom odgovorila: 'Ja znam kuhati i to bolje od njega'.

Foto: RTL televizija

Potom je pred svojim BB sinovima Matijom i Nikolom koji, između ostalog nisu mogli doći do riječi, napravila nepotreban 'show'. Prisutni stanari nisu htjeli sudjelovati u svađi, a Nikola je dobacio da oboje zna pretjerati.

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

Ubrzo nakon toga Big Brother je rekao Nikoli da on odlučuje tko će s kime i o čemu pričati. Tako je Nikola predložio Dubravki da bi najbolja ideja bila kada bi sjela za stol s Marijanom i pokušala izgladiti odnose.

- Neću! Raspravljali smo taj dan i nemamo više o čemu pričati osim službeno - rezolutno će Dubravka, kojoj se ne sviđa Nikolin novi zadatak.

Foto: RTL televizija

- Ne mislim se ispričati Marijanu jer sve što sam rekla je istina. A pričati ću onda kada ću biti od volje. Za sada želim mir -  kratko i jasno je odgovorila.

 

Naši partneri pišu
Message