Obavijesti

Show

Komentari 41

Bila je jedna od najvećih diva, a sada plijeni pažnju skandalima

Bila je jedna od najvećih diva, a sada plijeni pažnju skandalima
7

Na početku njene karijere gotovo da i nije imala skandala, a uspoređivali su je s Whitney Houston i Celine Dion. Mariah Carey se proslavila isključivo zbog svog glasa

VIDEO

Mariah Carey (47) nastupala je u sklopu novogodišnjeg programa 'Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve 2017' na Times Squareu, a već nekoliko sekundi nakon početka nastupa postalo je jasno da stvari neće ići kako je zamišljeno. 

Pjevačica je trebala izvesti 'Emotions' i 'We Belong Together' uz djelomični playback, ali kako sama nije čula vlastitu pjesmu u slušalici, nije ju mogla ni pratiti pa se pogubila i izjurila s pozornice.

Mariah Carey performs during a concert in Times Square on New Year

Mariah i njen tim za gaf okrivili su organizatore koncerta te su tvrdili da nisu Carey omogućili da održi probu prije nastupa, tvrdeći da su ju namjerno sabotirali. Ta tvrdnja ubrzo se pokazala neistinom, jer je TMZ objavio fotografije s probe na Times Squareu.

Nakon raspada braka, sve je krenulo nizbrdo

S obzirom na njene gafove i ispade prethodnih godina teško se prisjetiti da je Mariah nekoć bila jedna od najvećih glazbenih diva koja je prodala više od 200 milijuna albuma.

Pjesme kao 'Vision Of Love', 'Dreamlover', 'Fantasy, 'Hero' i nezaobilazni božićni hit 'All I Want for Christmas Is You' lansirale su je u zvjezdano nebo i postala je jedna od najvećih glazbenih diva.

- Njene pjesme su veoma dirljive i umjetničke - rekao je jedan kritičar na početku njezine karijere.

Za glazbenog producenta Tommyja Mottolu (67) udala se 1993. godine, a brak se raspao nakon četiri godine. Nakon toga profilirala se kao seks bomba i izbacila pjesme 'Honey', 'We Belong Together' i 'Touch My Body'.

Nije plijenila pažnju skandalima, već glasom

Na početku njene karijere gotovo da i nije imala skandala, a uspoređivali su je s Whitney Houston i Celine Dion. Proslavila se isključivo zbog svog glasa, a osuđivali su je jedino zbog braka s 20 godina starijim Mottolom.

Event Honoring UN Secretary-General Ban Ki-moon

Nakon 2008. godine Mariah se više nije pojavljivala na glazbenim ljestvicama, a tada je započela njezina 'divlja faza'. Iste godine udala se za Nicka Cannona (36) nakon samo dva mjeseca veze, a 2011. rodila je blizance Moroccana i Monroe carskim rezom.

Iako je njihov brak djelovao idilično, pjevačica i producent razišli su se nakon šest godina zbog njezinog teškog karaktera. Nick je inicirao rastavu koja je finalizirana tek prošle godine. Izjavio je kako se bojao za djecu jer je Mariah bila emocionalno nestabilna.

Problemi s alkoholom

Mariahin brat strahovao je da će pjevačica završiti kao Whitney Houston, a tvrdi da je pila i tijekom trudnoće te dojenja. Morgan Carey (56) vjeruje da Mariah svoje probleme rješava vinom i šampanjcem.

Osim toga, rekao je da ona na dnevnoj bazi koristi lijekove za živce i smirenje i da njezini problemi traju od 2001. godine kada je doživjela emocionalni i fizički slom. Naime, pjevačica je prilikom prijenosa uživo izvodila striptiz, a nakon toga su je hospitalizirali.

Prevarila je zaručnika

Prije dvije godine objavila je da je u vezi s multimilijarderom i medijskom mogulom Jamesom Packerom (49) koji ju je mjesecima molio da izađe s njim na spoj. Nakon samo nekoliko dana počeli su planirati vjenčanje, a Packer je Mariah obasipao skupocjenim nakitom.

Posvađali su se jer je snimala reality 'Mariah's World' i previše se medijski eksponirala, a kap koja je prelila čašu bila je njezina nevjera. Jamesa je izluđivala jer su se ljubili i pipkali, ali nisu išli dalje uz objašnjenje 'da se ona čuva za brak' dok se s plesačem Bryanom Tanakom (33) potajno nalazila.

Uhvatili su je s 'travom'

Njezino i Packerovo vjenčanje trebalo se prikazati na televiziji kao reality show, pa Carey od milijardera traži da joj isplati 335 milijuna kuna jer je prekid za nju i financijski gubitak. Prije incidenta za Novu godinu Mariah je viđena kako ulazi u ljekarnu 'The Original Leaf' koja prodaje medicinsku 'travu'.

Početkom veljače pjevačica se pohvalila fotografijama iz teretane na kojima pozira u (pre)uskom trikou, mrežastim čarapama i štiklama, a prije nekoliko dana na košarkaškoj utakmici 'ispala' joj je bradavica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija