Obavijesti

Show

Komentari 25

Bili su simpatični klinci, a onda su izrasli u svjetske zvijezde

Bili su simpatični klinci, a onda su izrasli u svjetske zvijezde
1

Zarađuju milijune, za njih zna cijeli svijet i imaju horde obožavatelja, a nekad su i ove velike zvijezde bile slatki mališani i buntovne pubertetlije. Evo kako su izgledali

VIDEO

Neki od njih doživjeli su nevjerojatne transformacije kojima su većinom kumovali plastični kirurzi i i stilisti, dok druge možemo bez problema prepoznati.

Adele (28) je od preslatke curice postala jednom od najpoznatijih pjevačica. Nedavno je priznala da se udala, ima četverogodišnjeg sina, a počelo se šuškati da je i druga prinova na putu.

Ryan Gosling (40) oduvijek je bio pravi šarmer, a to dokazuje i fotografija iz mladih dana. Danas je u braku s kolegicom Evom Mendes (43) i imaju dvije kćeri.

Legendarni Freddie Mercury preminuo je 24. studenog 1991. godine od bronhitisa koji je bio posljedica AIDS-a. Vijest o njegovoj smrti rastužila je milijune obožavatelja nikad prežaljenog pjevača benda Queen koji ni danas, tvrde mnogi, nije dobio dostojnog zamjenika.

Leonarda DiCaprio (42) poznat je po svojim ulogama i druženju s dugonogim manekenkama, a kada bacimo pogled na njegove 'fotke' iz djetinjstva, čini se da je glumac otporan na starenje.

Baš kao i njegov kolega George Clooney (55) koji je i kao malac bio pravi šarmer. Danas sa suprugom Amal čeka blizance.

Prije uloge u 'Prijateljima' koja ju je vinula među zvijezde i propalog braka s Bradom Pittom, Jennifer Aniston (48) bila je preslatka curica  koja je, čini se, uvijek znala pokazati što želi.

Prije platinasto plave kose i crvenog ruža na usnama, legendarna Marilyn Monroe bila je samo djevojčica s mašnom u kosi.

Amy Winehouse na vrhuncu slave definitivno nije ličila na dječju verziju sebe. Pjevačica jedinstvenog glasa preminula je 23. srpnja 2011. godine u svojem londonskom domu. U službenom izvještaju kao uzrok smrti navedeno je trovanje alkoholom.

Glumac John Travolta (62) je iz slatkog bebača izrastao u svjetsku zvijezdu čiji je život bio prožet brojnim skandalima i kontroverzama.

Hugh Grant (56) je nedavno na dodjeli nagrada BAFTA u Londonu pokazao mlađu djevojku Anne Eberstein,(34). 'Opasni' zavodnik, kojeg većina pamti po ulozi u filmu 'Dnevnik Bridget Jones', ne može se žaliti na nedostatak skandala koji su ga pratili kroz život, a sada se čini da se napokon smirio.

Jedan od najpoželjnijih holivudskih ljepotana trenutačno se razvodi od Angeline Jolie. Brad Pitt (52) posvetio se kiparstvu te se povukao u kuću umjetnika Thomasa Houseagoa (45) u Engleskoj i radi na skulpturi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao