Obavijesti

Show

Komentari 28

Bili su slatki klinci, a sada šokiraju svojim ponašanjem

Bili su slatki klinci, a sada šokiraju svojim ponašanjem
1

Najmlađa članica obitelji Kardashian-Jenner uvijek mora biti u središtu nekog skandala i zbivanja. Justin Bieber je nekad 'furao' imidž slatkog dečka, ali njegovo odrastanje postalo je problematično

VIDEO

Mnoge tinejdžerske zvijezde probile su se imidžem nevinih i slatkih klinaca, ali su brzo 'okrenuli ploču' i pokazali svoje pravo lice.

Jaden i Willow Smith

Dok su njihovi roditelji Will i Jada Pinkett-Smith poznati su u javnosti kao prilično ležeran i simpatičan celebrity par, Jaden i Willow prozvani su kao najiritantniji poznati klinci.  Često se nađu u skandalu zbog svoje razmaženosti.

Kylie Jenner

Najmlađa članica obitelji Kardashian-Jenner uvijek mora biti u središtu nekog skandala i zbivanja. Kada je imala 17 godina kupila je sama svoju kuću i prohodala s reperom Tygom koji je tada imao 25 godina. Osim što njihova veza nije bila legalna, Tyga ima dijete.
Kylie često stavlja na Instagram provokativne fotografije i ne prestaje s plastičnim operacijama.

Miley Cyrus

Kada je Miley odlučila napustiti ulogu i Hannah Montana 'look', svi su bili šokirani. Promijenila je izgled i imidž, a na Twitteru i Instagramu dijeli golišave fotke. Osim toga, otvoreno govori o konzumiranju droge i alkohola.
 

Ariana Grande

Probila se zbog Nickelodeonove serije, a često se našla u skandalima te je navodno nepodnošljiva. Svog zaštitara tjera da ju nosi okolo kao da je dijete, a bezobrazna je prema fanovima.

Justin Bieber

Justin je nekad 'furao' imidž slatkog dečka, ali njegovo odrastanje postalo je problematično. Optužen za gađanje jajima susjedove kuće, urinirao je po podu restorana, pljuvao po fanovima te je imao više tučnjava s paparazzima. Osim toga, uhvaćen je u vožnji pod utjecajem ecstasyja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...