Show

Komentari 11

Bill Gates o svom druženju s pedofilom: 'To je bila greška'

Bill Gates o svom druženju s pedofilom: 'To je bila greška'

Imao sam nekoliko večera s njim nadajući se da bi moglo doći do onoga o čemu je govorio, 'dobivanju mnoštva donacija za globalno zdravlje putem njegovih kontakta', ispričao je Gates

Bill Gates (65) nedavno se i službeno razveo od dugogodišnje supruge Melinde Gates (56). Za američke medije po prvi puta je progovorio o razvodu, ali i o druženju s milijarderom i pedofilom Jeffreyem Epsteinom, za koje kaže da je 'bila greška', piše New York Post.

POGLEDAJTE VIDEO 

Osnivač Microsofta opisao je razvod s Melindom kao 'tužnu prekretnicu' i 'izvor osobne tuge'. 

Otkrio je i kako će s bivšom suprugom nastaviti raditi na zajedničkoj zakladi 'Bill and Melinda Gates Foundation' te ju opisao kao ženu 'nevjerojatne snage'. Melinda, s druge strane, kaže kako će se potruditi raditi s Billom bar još dvije godine. 

- Uvijek sam volio raditi s njom - rekao je Gates za CNN. 

- Znate da nas dvoje možemo izaći i raditi sa šefovima te pomoći u izgradnji organizacije. To bi definitivno bila najbolja stvar za zakladu - dodao je. 

Nalazili se zbog suradnje

Uz to, Gates je komentirao svoje prijateljstvo s Epsteinom, koje je, navodno, bilo izvor sukoba u njegovom braku s Melindom. 

- Imao sam nekoliko večera s njim nadajući se da bi moglo doći do onoga o čemu je govorio, ' dobivanju mnoštva donacija za globalno zdravlje putem njegovih kontakta' - ispričao je Gates. 

- Kada sam posumnjao da od toga neće biti ništa, prekinuo sam prijateljstvo - dodao je pa zaključio: 

- Mislim da je bila velika greška provoditi vrijeme s njim i davati mu kredibilitet. 

Najčitaniji članci