Obavijesti

Show

Komentari 11

Bilmanu i Sobinu nakon plesa oko šipke doletjeli grudnjaci

Bilmanu i Sobinu nakon plesa oko šipke doletjeli grudnjaci
16

Davor Bilman i Slavko Sobin osvojili su publiku svojim plesom oko šipke, iako su se vidno mučili. Dok je Slavko sve dobro nasmijao, Davor je sve ostavio bez riječi

VIDEO

U drugoj emisiji showa 'Ja to mogu', natjecatelji su pokazali kako su svladali nove, izazovne vještine u sedam dana. 

Iako je Lana Jurčević priznala da se na početku treninga teško koncentrirala, vještinu žongliranja uspjela savladati, kao i Marko Tolja. Žonglirali su lopticama uz energičnu glazbu, a Marko je uspio žonglirati i sabljama. Drugi natjecatelji podržali su ih glasnom vikom i aplauzom. 

HRT press

Ana Majhenić i Jelena Glišić zaplesale su cha cha cha u oskudnim crvenim opravicama. Slavko je tijekom nastupa djevojke podržavao povicima: 'Kako ste zgodne!'. Iako su počele malo 'ukočene', ubrzo su se opustile i pokazale da su savršeno savladale koreografiju i počele uživate u plesu. Njihov efektan nastup svidio se i publici koja ih je počastila dugim pljeskom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

HRT press

Ivan Vukušić i Tamara  Loos tehnicirali su loptom. Iako je Tamara poželjela da njen partner napravi sav posao, to se nije dogodilo. Loos se odlično snašla, a par je odlično uvježbao koreografiju. Iako im je lopta gotovo cijelo vrijeme ispadala, svi su ih pohvalili zbog zavidnog timskog rada. Jedan drugom su pomagali i sve je na kraju izgledalo simpatično, što su i drugi natjecatelji rekli. 

HRT press

Slavko Sobin i Davor Bilman izveli su najiščekivaniju točku večeri na kraju emisije. Na pozornici postavljenoj kao boksački ring, jedan su drugog 'izazivali' u akrobacijama na šipki. Dok je Slavko bio duhovit u svojim pokušajima, Bilman se ipak bolje snašao u zadatku. Za kraj su dobili glasan vrisak iz publike iz koje je 'doletjelo' i dva grudnjaka. 

- Bilman ima u spavaćoj sobi šipku - zezali su ga drugi natjecatelji. 

HRT press

Novi zadaci

Sljedeći tjedan Marko i Ivan morat će izvesti zahtjevnu bubnjarsku dionicu. Tolja je prvi 'uhvatio' zadatak i izabrao je Ivana, iako je Slavko izrazio želju za tim zadatkom riječima: 'Ja bi ovo ful proba, al nemam ritma'. Na Tolju se potužila i Lana i rekla da joj je ta točka bila želja. 

Tamara je izabrala kazalište sjena, a za partnera je uzela Slavka koji je bio oduševljen idejom da i on sudjeluje. 

Ana Majhenić izabrala je irski ples, no požalila je kada je vidjela zahtjevan kraj točke. Za partnericu je izabrala Lanu kojom je pobijedila u prvoj emisiji u kojoj su izvodile beatbox. 

Davora i Jelenu zapala je točka hodanja na štulama. Jelena se prepala performera, a Bilman se zabrinuo kako će mu izgledali ruke nakon još sedam dana uvježbavajući vještinu u kojoj opet mora vježbati snagu ruku.  

Bodovi

4. mjesto: Lana i Marko - 1 bod

3. mjesto: Tamara i Ivan - 2 boda

2. mjesto: Ana i Jelena - 3 boda

1. mjesto: Slavko i Davor - 4 boda

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje