Show

Komentari 31

'Bilo mi je teško što suprug nije mogao biti sa mnom na porodu'

'Bilo mi je teško što suprug nije mogao biti sa mnom na porodu'

Nataša je trebala roditi u kolovozu, no njezina malena Kaja očito je bila nestrpljiva. Sada su konačno stigle doma, nakon 35 dana. Po njih je u bolnicu došao Nenad

Glumica Nataša Janjić Medančić (38) i njezin suprug Nenad Medančić (36) bogatiji su za jednog člana obitelji. Prije manje od dva tjedna, na svijet im je došla djevojčica Kaja. Presretna Nataša vijest o prinovi podijelila je na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO: Nataša u Španjolskoj

Nataša je trebala roditi u kolovozu, no njezina malena Kaja očito je bila nestrpljiva. Sada su konačno stigle doma, nakon 35 dana. Po njih je u bolnicu došao Nenad.

- Još sam krajem lipnja, nakon redovitog pregleda, iznenada zadržana na mirovanju i čuvanju trudnoće. Nismo očekivali ovakav scenarij, ali nasreću, Kaja je ozbiljna lavica i sve je ispalo dobro - ispričala je Janjić za magazin Story

-  Najteže mi je pala preduga odvojenost od prvog djeteta i supruga koji me zbog pandemije i epidemioloških mjera nisu smjeli posjećivati, niti je suprug mogao biti na porođaju kao prvi put. Srce mi je doista bilo na izdisaju zbog nedostajanja i tuge što ne mogu biti s njima ili ih barem vidjeti, zagrliti dijete - dodala je glumica.

Nakon poroda Nataša je objavila prvu fotografiju s Kajom.

- I tako danas iznenada. Kompletirali smo vlastiti svemir - napisala je Nataša na Instagramu na dan kada je rodila.

Glumica je uoči Valentinova podijelila sretnu vijest i napisala na društvenim mrežama kako njoj i Nenadu u obitelj stiže prinova.

Par je u prosincu prošle godine proslavio prvu godišnjicu braka. Upoznali su se 2017. preko zajedničkih prijatelja, voditeljice Marijane Batinić i njezinog supruga Mateja Pašalića. Nataša je vezu od javnosti sakrila tako da je često izbivala iz Hrvatske.

To je ljeto provodila vrijeme s Nenadom putujući po Španjolskoj i Portugalu. Tamo su shvatili kako su stvoreni jedno za drugo, a nekoliko mjeseci nakon povratka u Hrvatsku su se i vjenčali.

 

Najčitaniji članci