Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

'Bio je veliki čovjek i jedan od naših najtalentiranijih glumaca'

Kolege i glumci koji su imali čast poznavati glumca Ivicu Vidovića u šoku su zbog njegove smrti. Ipak, s tugom u glasu prisjetili su se kako je bio božanstven glumac

Petar Glebov/Pixsell
Foto: Petar Glebov/Pixsell
6 komentara

Umro je još jedan veliki glumac. Meni je to bilo malo iznenada. Mislio sam da će preživjeti jer se oporavljao. Rak je rak, čudo jedno - rekao nam je Ivo Gregurević. 

Bio je dragocjen čovjek i veliki ljubavnik, rekao nam je Hrvoje Hribar. Redatelj je dodao kako je Ivica Vidović bio hrvatski Marcello Mastroianni. Hribar je s pokojnim glumcem radio na filmu 'Što je muškarac bez brkova'. Smrt legendarnog Vidovića šokirala je sve. Za njim je plakala i Sanja Doležal, koja je s Ivicom tri mjeseca surađivala na mjuziklu 'Za dobra stara vremena'.

- Iako je bio najstariji najviše je od svih radio - jedva je prozborila Sanja, a onda se rasplakala. 

Mia Begović: Izuzetna je čast što sam ga poznavala

- U totalnom sam šoku, kazala je Mia Begović. Glumica dodaje da joj je i izuzetna čast što ga je poznavala. Objašnjava da osim što smo izgubili divnog čovjeka izgubili smo i divnog glumca. S Ivicom se osim na kazališnim daskama  družila i privatno. Kao jednu od najdražih suradnji pamti nastup u tragikomediji 'Maske na paragrafima'

- Nisam ni znala da mu je toliko loše. Činilo se da mu se stanje poboljšava - kazala je Željka Ogresta. Producentica dodaje da je bio veliki čovjek te da ju je njegova smrt jako pogodila.

- Potresen sam. Umro je jedan od najtalentiranijih i najbožanstvenijih glumaca. On je legenda isto kao što su legende Fabijan Šovagović i Ljuba Tadić -  kazao je Rade Šerbedžija. Dodaje kao su i privatno bili vezani.

- Bio je moj veliki prijatelj i kum moje kćeri Lucije - dodao je Šerbedžija. 


Naši partneri pišu
Message