Obavijesti

Show

Komentari 27

Bio u braku s obožavateljicom: 'Poslala mi je grudnjak poštom'

Bio u braku s obožavateljicom: 'Poslala mi je grudnjak poštom'
8

Ne kažem da je moj potez izrazito nepristojan, no sigurno je odvažan i hrabar. Mislim da je Lukea to i osvojilo, ta doza mog nestašnog duha, rekla je Rachel, jedina žena s kojom se slavni Dylan oženio

VIDEO

Otkako se proslavio u seriji 'Beverly Hills', Lukeu Perryju redovito su pristizala pisma obožavateljica koje su ga redovito i opsjedale. Među njima je bila trgovkinja namještaja i manekenka Rachel Minnie Sharp koja mu je jednom poslala grudnjak na kućnu adresu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:18

- Uz brojna pisma koja sam dobivao našao se grudnjak zapakiran u kutiju. Ne mogu reći je li me taj potez osvojio na prvu, ali svakako je bio hrabar i drukčiji od svega što sam do tada doživio. Mogu sa sigurnošću reći da je ona moja najveća obožavateljica - rekao je svojedobno Perry, a Rachel se opravdavala. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne kažem da je moj potez izrazito nepristojan, no sigurno je odvažan i hrabar. Mislim da je Lukea to i osvojilo, ta doza mog nestašnog duha. Uz grudnjak sam mu napisala poruku da sam njegova najveća obožavateljica, jer to zaista jesam. Nisam propustila nijednu epizodu serije u kojoj je glumio, a njegove sam fotografije lijepila iznad kreveta - rekla je Rachel.

U 53. godini preminuo je slavni Luke Perry iz 'Beverly Hillsa'
U 53. godini preminuo je slavni Luke Perry iz 'Beverly Hillsa'

Rachel i neodoljivi glumac upoznali su se i zaljubili, a uskoro je uslijedio i vjenčanje. Željeli su pobjeći u Las Vegas u tajnosti reći sudbonosno 'da', ali su im mediji pokvarili planove. Privatna svadbena ceremonija bila im je 1993. u krugu pedesetak ljudi i prijatelja. 

- Kad smo se upoznali, nisam mogla vjerovati da se to događa. Osjećala sam istodobno i tremu i neopisivu sreću. Sada sam njegova supruga. Da mi je netko rekao da će se to dogoditi, ne bih mu nikada povjerovala - ispričala je Rachel koja mu je rodila kćer Sophie i sina Jacka

Njihova ljubav trajala je deset godina, a 2003. su se razveli. Nitko nije slutio da će njihovom braku doći kraj jer nikada nisu bili skloni skandalima. Nisu željeli otkriti razlog razvoda, a sljedeće ljubavne romanse glumac je pokušavao kriti. Ipak, kao što su ga prije braka povezivali s mnogim ženama, poput Yasmine Bleeth i Kelly Preston, tako su i nakon ljubavnog kraha.

Nekoliko godina poslije razvoda bio je na spoju s Renée Zellweger (49), a novinarima to nije promaknulo. Šetali su ulicama New Yorka, uživali u zajedničkim druženjima, ali nije potrajalo. Glumac je izjavio kako mu je najbitnije dobiti nove uloge i vratiti se na televiziju. 

Nakon što se razvela Jennie Garth, Kelly iz 'Beverly Hillsa', pojavile su se priče da je njezin odnos s Perryjem nešto više od poslovnog. Zajedno su došli na otvorenje jedne trgovine u Los Angelesu, a pisali su i scenarij za sitcom. 

- Jennie je divna osoba i prije svega moja prijateljica. Ljubavnici smo bili samo na setu, a u privatnom životu uvijek smo bili samo prijatelji. Iznimno je cijenim i poštujem, a znam da je to obostrano - demantirao je Perry glasine. 

Prije dvije godine, Luke se pojavio na crvenom tepihu s tada nepoznatom brinetom. Saznalo se da joj je ime Wendy Madison Bauer, a par je bio zaručen sve do njegove smrti. Podsjetimo se, Luke je preminuo u 53. godini od posljedica moždanog udara. 

ONE SU BILE POD NOŽEM I NE SRAME SE: 'Na meni je sve umjetno osim obraza'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život