Show

Komentari 21

Bivša HRT-ova voditeljica bila je u 'Muzičkom toboganu': 'Minja je oplemenio naša djetinjstva...'

Bivša HRT-ova voditeljica bila je u 'Muzičkom toboganu': 'Minja je oplemenio naša djetinjstva...'

Lamija se od preminulog Minje oprostila na društvenim mrežama, a poput mnogih kolega i ljudi koji su poznavali Minju, iznenadila ju je njegova smrt

Lamija Alečković, nekadašnja je HRT-ova novinarka i voditeljica i sama je nastupala u popularnom 'Muzičkom Toboganu' preminulog voditelja Minje Subote. Iako je prošlo već puno godina od tog nastupa, Subota joj je ostao u lijepom sjećanju.

- Nemam puno za reći, on je bio divan čovjek, pravi gospodin koji je oplemenio djetinjstvo mnogih generacija i bila mi je čast poznavati ga - rekla nam je Lamija.

Mnogi se prisjećaju voditelja, a sve ih vežu brojna pozitivna sjećanja na njega.

- Nebitno je što ću ja reći, jer svako dijete može ispričati i nešto reći o Minji i Toboganu. Sve nas je dirnuo - ispričala je.

Poput nje, Minje se prisjetio i legendarni televizijski voditelj Saša Zalepugin (90).

- Bio je veliki profesionalac, ali bio je još veći čovjek. Ostao mi je u jako lijepom sjećanju. Bio je izrazito pitka osoba, mekan, rijetka osoba s kojom je bilo ugodno šutjeti - ispričao je.

Najveći dokaz Subotine popularnosti je taj da su njegove pjesme i dan danas izuzetno slušane.

- Znao se ponašati, svi su ga jednostavno voljeli. Od djece pa do odraslih - rekao je i dodao da je prošlo dosta godina otkad je zadnji puta vidio Minju.

Podsjećamo, televizijski voditelj Minja Subota preminuo je u 82. godini života nakon duge i teške bolesti.