Obavijesti

Show

Komentari 3

Bivša prijateljica: Melania ne podnosi Ivanku i Michelle...

Bivša prijateljica: Melania ne podnosi Ivanku i Michelle...
7

Wolkoff je karijeru počela 1998. godine u 'Vogueu', gdje ju je Anne Wintour angažirala kao svoju asistenticu i s vremenom je napredovala do vodeće osobe za posebne evente

VIDEO

Kako i svako prijateljstvo iz interesa, tako je i ono između Melanie Trump (50) i njezine donedavne savjetnice Stephanie Winston Wolkoff, završilo biografskom knjigom koja otkriva brojne spletke u obitelji Trump. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

01:26

U utorak, 1. rujna izlazi knjiga 'Uspon i pad mog prijateljstva s prvom damom' koju potpisuje Wolkoff i u kojoj je otkrila netrpeljivost između Melanie i Ivanke, Trumpove kćeri iz prvog braka, kao i netrpeljivost prema svojoj prethodnici Michelle Obama. 

U.S. President Donald Trump visits Saint John Paul II National Shrine in Washington

Wolkoff piše da je Melanijina opsesija bila kako izgurati Ivanku iz kadra na službenim fotografijama. 

- Njihov odnos uvijek je bio zategnut, a Ivanku je posprdno nazivala 'princezom'. U jednoj SMS poruci napisala je 'Znaš da je zmija' - kaže.  

United States President Donald J. Trump and the President of the Republic of Poland  Andrzej Duda hold a news conference at The White House

Također, uoči useljenja u Bijelu kuću, Melanija je rekla da neće u nju ući prije no što se zamijene svi tuševi i WC školjke koje su koristili Obame. Nije odgovarala na pitanja o svom braku.

Trump prozvao NBA da postaje politička organizacija
Trump prozvao NBA da postaje politička organizacija

- Svako takvo pitanje je izbjegavala i odgovarala protupitanjima o meni, mojem braku, mojoj djeci i mužu, te je bila fascinirana mojom karijerom, piše Wolkoff, čiji je angažman u Bijeloj kući počeo tjedan dana nakon Trumpove inauguracije 20. siječnja 2017. godine i to kao Melanijina savjetnica za razna društvena događanja.  

"Family Business Dynasties" Photocall - New York

Druženje i prijateljstvo dvije žene počelo je puno prije no što je Melania postala prva dama. Wolkoff je karijeru počela 1998. godine u 'Vogueu', gdje ju je Anne Wintour angažirala kao svoju asistenticu i s vremenom je napredovala do vodeće osobe za posebne evente. Tako je počela širiti krug poznanstava među bogatim i slavnim Amerikancima, pa je upoznala i Melaniu Trump.

Republican National Convention - Day 4

Nakon što se 2000. udala za nekretninskog mogula Davida Wolkoffa, Stephanie Winston nastavila je raditi u 'Vogueu', a onda je otišla iz magazina i tu počinje njezin pad. Njezino ime ipak u svijetu bogatih i slavnih nije značilo toliko kao kad je iza nje stajala Anne Wintour. 

White House Christmas Tree Arrives

S vremenom je pokrenula svoju agenciju za organiziranje evenata, a u prijateljstvu s Melaniom Trump vidjela je mogućnost da vrati ugled i proširi poslove. No, početkom ove godine New York Times je objavio tekst u kojem je pisalo da je Bijela kuća papreno plaćala usluge Stephanie Winston Wolkoff – ukupno oko 26.000.000 dolara. 

Nakon toga, suradnja s njom je ubrzo bila gotova. Stephanie Winston Wolkoff izgubila je i ugled u modnom svijetu u kojem većina javno podržava demokrate. 

Nakon svega, iskoristila je mogućnost dobre zarade u objavljivanju skrivenih tajni svoje bivše prijateljice Melanije. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao