Show

Komentari 1

Bivša žena Eltona Johna htjela si je nauditi dok su bili u braku

Bivša žena Eltona Johna htjela si je nauditi dok su bili u braku

Ona kaže da joj je to pogoršalo dugogodišnje probleme s mentalnim zdravljem jer se našla u središtu pozornosti medija i javnosti te je navodno potrošila tisuće funti na terapiju

Bivša supruga Eltona Johna (73), Renate Blauel (67), pokušala si je nauditi na njihovom medenom mjesecu 1984., navodi se u dokumentima podnesenim Visokom sudu u Londonu, prenosi BBC.

Blauel kaže da se predozirala Valiumom nakon što joj je suprug rekao da 'brak ne funkcionira i da želi da ode' trećeg dana njihovog boravka u St. Tropezu.

Ova tvrdnja pojavila se u sklopu njezine tužbe protiv pjevača podnesene ranije ove godine kojom traži 3 milijuna funti odštete jer je Elton John navodno prekršio odredbe njihovog sporazuma o razvodu nakon što je spomenuo njihov brak u svojoj autobiografiji iz 2019. i filmu 'Rocketman'.

Ona kaže da joj je to pogoršalo dugogodišnje probleme s mentalnim zdravljem jer se našla u središtu pozornosti medija i javnosti te je navodno potrošila tisuće funti na terapiju.

Njezin odvjetnik je naveo niz paničnih napada tijekom njihova braka kao dokaz za dugogodišnje mentalne probleme od kojih pati njegova klijentica.

Inženjerka zvuka, rodom iz Njemačke, bila je u braku sa Sir Eltonom četiri godine i držala se dalje od očiju javnosti još od 1988. kada je taj brak službeno okončan.

Odvjetnici Eltona Johna priznali su postojanje sporazuma o razvodu, koji su potpisale obje strane, ali su odbacili bilo kakva kršenja uvjeta ili nanošenje 'psihološke povrede'. Glazbenik je danas u sretnom braku s Davidom Furnishem (57).

Najčitaniji članci