Obavijesti

Show

Komentari 6

Bivši dečko istukao radnika, a Kardashianka piše da se ponosi

Bivši dečko istukao radnika, a Kardashianka piše da se ponosi
6

Kourtney je ubrzo nakon toga objavila fotografiju na društvenim mrežama i napisala 'ponosna žena' aludirajući na optužbe protiv njezinog bivšeg dečka. Kardashianka na sebi ima samo hlače i štikle

VIDEO

Bivši dečko reality zvijezde Kourtney Kardashian (39), model Younes Bendjima, navodno je premlatio člana osoblja noćnog kluba u Kaliforniji, Bennetta Sipesa u ožujku. Dok je on tukao Sipesa, reper Drake (31) i igrač američkog nogometa Odell Beckhama (25) samo su gledali.

Zaposlenik je rekao za američki portal TMZ kako će tužiti Younesa, ali i Drakea i Odella jer smatra da su odgovorni za napad. Navodno se Odell upucavao instagram modelu Sommer Ray (21), koja je Sipesova djevojka, te mu nije odgovaralo što par ode iz kluba. 

 

LA. Thank u for every minute.... 🙏🏽✌🏽

A post shared by Odell Beckham Jr (@obj) on

Kourtney je ubrzo nakon toga objavila fotografiju na društvenim mrežama i napisala 'ponosna žena' aludirajući na optužbe protiv njezinog bivšeg dečka. Kardashianka na sebi ima samo hlače i štikle, a nalazi se u garderobi koja podsjeća na onakvu kakvu Carrie Bradshaw ima. 

Majka troje djece je prekrila rukom svoje grudi, te stavila natpis za koji su njezini fanovi zaključili da je posvećen njezinom bivšem dečku. 

- Kunem se da je ova slika o trapericama - ogradila se Kourtney kako bi ljudi pomislili da je 'ponosna žena' hlača, a ne Bendjime. 

 

italia con la mia cara 🍝

A post shared by Younes Bendjima (@younesbendjima) on

Postoji snimka na kojoj grupa muškaraca, u kojoj su Drake i Odell, vode Younesa na stražnja vrata noćnog kluba. Ali, čim su došli do vrata, zaposlenik im je nešto rekao na što je Bendjima burno reagirao. Počeo ga žestoko udarati u glavu, a kada je povučen na pod, još jedan muškarac se pridružio tučnjavi. 

VIDI OVO! Ove su se zvijezde udale za deset godina mlađe frajere. 

 

don’t be shady, be a lady☀️

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Kourtney je s modelom prekinula prošlog mjeseca jer joj je prigovarao zbog njezinih golišavih fotografija. 

- Nisu mu se nikad sviđale seksi slike koja je objavljivala na društvenoj mreži. Nije želio da njegova cura radi takve stvari. Shvaća da joj je to posao, no želio je da stavlja fotografije na kojima je pokrivenija. Uvijek je imao problema s time i zbog toga su se svađali - ispričali su prijatelji reality zvijezde. 

VIDI OVO! Koja se tajna krija iza zaručničkog prstena princeze Diane?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...