Show

Komentari 12

Bivši 'ljudski Ken' izbacio grudi

Bivši 'ljudski Ken' izbacio grudi

Fanove je iznenadio fotografijom na kojoj pozira u bijelom kombinezonu. Njegova preobrazba naišla je na osude dijela javnosti pa se nerijetko susreće s negativnim komentarima

Brazilac Rodrigo Alves (37) imao je više od 70 plastičnih operacija. Najprije se proslavio kao 'ljudski Ken', a potom je ostvario životnu želju te je postao žena.

Promijenio je ime u Jessica i neprestano objavljuje fotografije na kojima ponosno pokazuje obline. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Obično odijeva pripijene haljine s dubokim dekolteom. Sada je iznenadio fotografijom na kojoj pozira u bijelom kombinezonu.

Svu pozornost privukle su bujne grudi koje je 'izbacio' pa komentara na Instagramu nije nedostajalo.

Inače, njegova preobrazba naišla je na osude dijela javnosti pa se bivši 'ljudski Ken' nerijetko susreće s negativnim komentarima. Nedavno se obračunao s 'hejterima'.

- Ljudi osuđuju nepoznato i ono što se ne uklapa u tradicionalne standarde koje postavlja društvo. Živim svoj najbolji život, nikome ne nanosim štetu i žao mi je ako vam smeta moja sreća i raskošan životni stil.  A ako vam zaista smeta, vi ste ti koji biste trebali izmijeniti svoj život i brinuti se o svom poslu. Loši negativni komentari će biti izbrisani, a korisnici će biti blokirani - napisao je tada.

Najčitaniji članci