Show

Komentari 40

Bivši Playboyev model: 'Vodio me na Karibe i zlostavljao me'

Bivši Playboyev model: 'Vodio me na Karibe i zlostavljao me'

Kaže kako je Epsteina upoznala devedesetih godina, a on ju je uskoro pozvao na svoje posjede diljem svijeta. Tako ga je posjećivala u New Yorku, Parizu, na Karibima... Tamo je viđala i druge djevojke

Britanska glumica i bivši Playboyev model Anouska De Georgiou priznala je kako ju je zlostavljao Jeffrey Epstein, koji je optuživan za pedofiliju, prenosi Daily Mail

Kaže kako je Epsteina upoznala devedesetih godina, a on ju je uskoro pozvao na svoje posjede diljem svijeta. Tako ga je posjećivala u New Yorku, Parizu, na Karibima... Pomalo je vršio utjecaj na nju, a kako kaže, kada ju je počeo seksualno iskorištavati, bilo je prekasno. Zlostavljanje je potom trajalo godinama.

- Kad me Jeffrey vidio, počeo bi se tresti, a to me strašno uznemiravalo. Mislila sam da stvari mogu držati pod kontrolom - rekla je Anouska. Dodala je kako je znala viđati druge djevojke koje su mu dolazile paralelno s njom. Ponekad im je željela prići i reći im da pobjegnu, ali to nikad nije napravila.

- Bila sam žrtva i trebale su mi mnoge godine da mogu stajati ovdje i reći: 'Da, ta sam'. Bila sam žrtva, ali više to neću biti niti dana - kaže Anouska.

Epstein je prema optužnici namjerno tragao za maloljetnicama i znao je da su mnoge njegove žrtve mlađe od 18 godina, zbog toga što su mu u nekim slučajevima maloljetne žrtve izričito navele svoju dob. Optužili su ga jer je dogovarao da djevojke gole izvode 'masaže' i druge seksualne radnje, a nekim djevojkama je plaćao da regrutiraju još djevojaka. Nekoliko žena koje su ga optužile za seksualno zlostavljanje dobile su priliku dati izjavu na sudu u New Yorku, gdje su izrazile svoj bijes i razočaranje nakon što je kazneni postupak protiv milijardera početkom ovog mjeseca okončan zbog njegova samoubojstva.

Epstein je bio poznat po druženjima s političarima i kraljevskom obitelji, a prijatelji su mu bili američki predsjednik Donald Trump (73), bivši predsjednik Bill Clinton (73), a prema sudskim navodima i britanski princ Andrew (59).

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S IVANOM VUKUŠIĆEM:

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Najčitaniji članci