Obavijesti

Show

Komentari 21

Bizarne navike slavnih koje su šokantne: Piju urin, kupaju se u vinu, zube četkaju jagodama

Bizarne navike slavnih koje su šokantne: Piju urin, kupaju se u vinu, zube četkaju jagodama
11

Pjevačica Kesha izjavila je kako je godinama pila svoj urin jer joj je to davalo snagu, Pamela Anderson ne gleda se u ogledalo jer se boji svog odraza, a Brad Pitt ne pere ruke sa sapunom

VIDEO

Iako su mnoge poznate zvijezde uspješne u onom što rade, za njih se vežu i neke bizarne navike kojih se nikako ne mogu osloboditi. 'Posebni rituali' ili čudne navike, neki pokušavaju sakriti, a neki bez problema, otvoreno pričaju o njima. Čudne opsesije i rituale imaju glumica Megan Fox, bivši nogometaš David Beckham, Jennifer Aniston...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jennifer otkrila tajnu vitke linije VIDEO

Glumica Megan Fox kada dođe u restoran počne se tresti od straha, ali samo kada joj donesu pribor za jelo. Naime, ona je priznala da pati od opsesivno kompulzivnog poremećaja, te da ne može zamisliti da koristi vilicu ili žlicu koje je prije nje koristilo milijun drugih ljudi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Od istog poremećaja pati i reper Marshall Mathers, poznatiji kao Eminem, koji kada boravi u hotelu njegova soba mora biti u potpunom mraku kako bi on mogao zaspati. Spavanje u potpunom mraku, priznao je jednom prilikom, počelo je još kad je bio mali. Jedino tako je mogao zaspati, kada bi cijela soba bila zamračena. Jedno prilikom, Eminem je priznao da pati od insomnije, a tablete za spavanje mu jednostavno, kaže, ne pomažu.

Curtis '50 Cent' Jackson Hollywood Walk of Fame Ceremony - Los Angeles

Teri Hatcher zvijezda 'Kućanica' često se opušta u kupki od crvenog vina, a takva kupka navodno je tajna mladolikog izgleda.

Glumica iz kultnih 'Prijatelja' Jennifer Aniston jako je praznovjerna, a s obzirom da ima veliki strah od letenja, ona u avion uvijek ulazi desnom nogom i mora pomazati unutrašnjost aviona prije nego poleti. Navodno će joj to donijeti sreću.

Murder Mystery Premiere - Los Angeles

Američki mediji pisali su kako čudne navike ima i umirovljeni nogometaš David Beckham. U njegovom životu sve mora biti, kako bi se reklo 'po špagi' ili u paru. Ako u hladnjak slaže limenke piva, njihov broj mora biti paran, čarape uvijek moraju biti jednake i slično.

Glumica Cameron Diaz navodno isto boluje od opsesivno-kompulzivnog poremećaja, a čini se kako to prati mnoge slavne zvijezde. Kako pišu strani mediji, u svom domu najviše je čistila kvake pa je na kraju s njih potpuno uklonila boju. Inače, otvara vrata laktovima kako ih ne bi dodirnula rukama jer joj je to gadljivo.

The Other Woman Los Angeles Premiere - By Lionel Hahn

Pjevačica Jessica Simpson nikada nije bila pušač, no uspjela je postati ovisna o žvakanju nikotinskih žvakaćih guma, koje inače žvaču pušači koji se pokušavaju odviknuti od pušenja. Kada ju je prvi put probala žvakati, pjevačica je rekla da se 'zarazila'. Jednom prilikom priznala je i da pere zube samo tri puta tjedno.

Čudne navike ima i glumac Brad Pitt. Slovi kao najljepši muškarac, a sapun za ruke uopće ne koristi jer 'u njemu ima puno toksina', a glumica Catherine Zeta Jones četka zube jagodama.

Premiere of the film 'Bullet Train' in Los Angeles

Glumica za kojoj mnogi muškarci uzdišu, Pamela Anderson nikad ne gleda sebe u ogledalu zato jer se boji svog odraza.

2019 Cannes Film Festival

Nedavne fotografije Tom Cruisea na kojima glumac izgleda mišićavo i učvršćeno potaknule su šuškanja javnosti kako je Tom posjetio zbog toga estetskog kirurga, no, američki mediji, u javnost su pustili informaciju kako Cruise navodno koristi 'prirodni botoks', izmet slavuja. Taj namaz navodno stavlja na lice preko noći, a on mu pomlađuje lice i ostavlja prirodan izgled.

Actor Tom Cruise seen leaving The Dorchester hotel

Pjevačica Kesha izjavila je kako je godinama pila svoj urin jer joj je to davalo snagu onda kada ju nije imala dok pjevačica Christina Aguilera ne pere ruke nakon obavljanja nužde.

Genesis Awards in Beverly Hills, USA


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'