Obavijesti

Show

Komentari 11

Bizarnosti u filmovima: 'Kako nitko nije osjetio smrad leša?'

Bizarnosti u filmovima: 'Kako nitko nije osjetio smrad leša?'
8

U mnogim filmovima postoje nejasnoće i bizarnosti koje su gledatelji primijetili, poput toga da je Johnny u 'Prljavom plesu' imao intimne odnose s Baby koja je bila maloljetna...

VIDEO

Na društvenim mrežama o mnogočemu se raspravlja, a jedan korisnik Twittera otvorio je temu o bizarnim događajima u filmovima koji su gledateljima zasmetali. Stotine ljudi su mu komentirale što nije u redu u filmovima koji su svjetski popularni. 

Vikend kod Bernija

Gledateljima nije jasno kako nitko nije cijeli vikend osjetio smrad leša. 

Prljavi ples

Johnny (Patrick Swayze) imao je intimne odnose s Baby (Jennifer Grey) unatoč tomu što je ona bila maloljetna. Baby u filmu ima 17 godina. 

Vrag nosi Pradu

Neki gledatelji zamjerili su Andyjinom dečku Nate što on ima problema s time da njegova djevojka ostaje duže na poslu, a on kao kuhar isto to radi.

Ljepotica i zvijer

Ljepotica Bellina jedina čita knjige u selu, a knjižara i dalje opstaje iako ona nikad nije plaćala za knjige.

Zamka za roditelje 

U romantičnoj komediji, u kojoj glavnu ulogu ima Lindsay Lohan (), roditelji su razdvojili sestre blizanke i smatrali to potpuno normalnim. Čak deset godina roditelji su bili rastavljeni i nisu vidjeli svoje drugo dijete. 

Kralj lavova

U jednom od najdirljivijih animiranih filmova Simba i Nale imali su ljubavnu scenu, a neki gledatelji su zaključili da se radi o incestu. 

- U Mufasinom čoporu nema drugih lavova, što znači da se ova seksi scena odvija između brata i sestre - kaže korisnik Twittera. 

High School Musical

Fanovi su primijetili da Ryan i Sharpay često dobivaju glavne uloge, iako su brat i sestra, a većinom se radi o romantičnim pričama. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode