Show

Komentari 28

Blaće o novom 'Gospodinu Savršenom': 'Svi bi ga za zeta! Znanstvenik je i lijepo odgojen'

Blaće o novom 'Gospodinu Savršenom': 'Svi bi ga za zeta! Znanstvenik je i lijepo odgojen'

Jako sam zadovoljna s novim 'Gospodinom Savršenim', ove godine imamo pravog intelektualca, a istovremeno sportskog duha, izjavila je voditeljica

Voditeljica Antonija Blaće (42) upoznala je trećeg 'Gospodina Savršenog' i svih 20 djevojaka pa zaključila kako će ovo biti - najbolja sezona dosad. Zašto to misli otkrila je za RTL.

POGLEDAJTE VIDEO:

 - Jako sam zadovoljna s novim Gospodinom Savršenim, ove godine imamo znanstvenika i intelektualca, istovremeno sportskog duha, lijepo odgojenog čovjeka kojeg bi svaka majka, kako se kaže, poželjela za zeta - izjavila je Antonija te nadodala da se nekome može manje svidjeti, dok drugome više, ali da nitko ne može reći da ove godine nemamo zadivljujućeg kandidata.

Otkrila je i kakve su ovosezonske djevojke koje će se boriti za srce ovog, kako je i sama rekla, intelektualnog neženje.

- Cure su fenomenalne, s njima bi show bio zanimljiv čak i da izvučemo neženju iz priče. Bio bi to jedan veoma zanimljiv talk show, sigurna sam - izjavila je.

Nije željela puno otkriti hoće li se ovogodišnja sezona razlikovati od prethodnih, no opisala je ukratko proces nastanka emisije. Odnosno, kako se provodi casting za djevojke, a kako za Gospodina Savršenog.

- Zapravo nije toliko teško pronaći sudionike jer se sad već dosta djevojaka i dečki sami prijave, ali mi si uvijek ostavljamo mogućnost da 'izađemo u svijet' i potražimo osobe za koje mislimo da bi bile dobre i otvorene za ljubav i show. No moram priznati kako se ovogodišnji Gospodin Savršeni sam prijavio! - priznala je Antonija te otkrila kako joj je najbolji dio emisije upravo razvoj emocija i odnosa.

- Uvijek mi je zabavno vidjeti jesam li u svojoj glavi dobro predvidjela razvoj situacije i odnosa - otkrila je.

 Svim kritičarima koji imaju predrasude o traženju ljubavi pred očima javnosti poručila je:

- Zašto ne ostati otvoren i prema toj opciji? Nadam se da će ova sezona dokazati da je sve moguće - izjavila je.

 Iza Antonije je dugogodišnja televizijska karijera. Radila je na brojnim projektima poput: 'Big Brothera', 'Fear Factora', 'Večere za 5', 'Hrvatska traži zvijezdu', 'Zvijezde, 'Tri, dva, jedan - peci!', 'Dođi, pogodi, osvoji' i brojnim drugima. Od 2015. godine u braku je s Hrvojem Brlečićem (38). Ostavljaju dojam jednog vrlo skladnog para, stoga je odala tajnu njihove dobre veze.

- Jednostavno - volimo se i 'mi' nam je ispred 'ja' - otkrila je Blaće za kraj.

Najčitaniji članci