Obavijesti

Show

Komentari 1

Black Sabbath primili nagradu za živuće legende u Londonu

Black Sabbath primili nagradu za živuće legende u Londonu
1

Legendarni bend je pred povratničku turneju primio nagradu za živuće legende na dodjeli klasičnih rock nagrada u Londonu. Dobili su nagradu i za album "13"

VIDEO

Ikone heavy metala Black Sabbath ni nakon više od 40 godina na sceni i iznimno burnog rockerskog načina života nisu pokleknuli, dapače, pred povratničku turneju primili su nagradu za živuće legende na dodjeli klasičnih rock nagrada u Londonu. Nisu se čak ni zaustavili na jednoj, već pokupili i onu za najbolji album nazvan 13 i za događaj godine nakon što je album pokorio svjetske ljestvice.

Sad mogu umrijeti dvaput. Umro sam jednom ili dva puta

- Sad mogu umrijeti dvaput. Umro sam jednom ili dva puta, jednom kad sam sišao sa sobnog bicikla, srce mi je sva puta stalo na putu do bolnice. Mora da imam sedam života kao mačka. Ovo je bilo slično putovanje, ova godina je bila super za nas. Stalno mislim kako ću se probuditi i shvatiti da je sve bilo samo san. Predobro je - rekao je Ozzy. 

Zbog Osbournevoh problema s drogom on je otišao iz banda 1979. godine, da bi se vratio tek 1997. kad se ponovno okupila originalna postava. Tada su izdali i live album Reunion. Iako još uvijek energičan, frontman Ozzy nakon toliko desetljeća ima poneki problem na sceni.

- Moje kratkoročno pamćenje je uništeno. Pročitam stih i zaboravim ga dok ga izgovaram, a pjevam ove stvari već 45 godina - dodao je Ozzy. 

Pročitam stih i zaboravim ga dok ga izgovaram, a pjevam ove stvari već 45 godina

Gitarist Wilko koji je odnio nagradu za inovativnost na turneju se zaputio sa saznanjem da ima rak u terminalnoj fazi, no odbio je liječenje. 

- Rekli su mi da mogu očekivati osam mjeseci dobrog zdravlja i da ću oko desetog mjeseca biti mrtav. Taj period je već prošao i ja još uvijek stojim. Koliko će to potrajati ne znam - kaže gitarist. 

Ova nezaustavljiva trojka nastavlja s nastupima u Europi i Sjevernoj Americi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...