Obavijesti

Show

Komentari 14

Blam, blam: Devet filmova koje bi zvijezde najradije zaboravile

Blam, blam: Devet filmova koje bi zvijezde najradije zaboravile
18

Družba pravih džentlmena! Povratak rajčica-ubojica! Žena Mačka! Fantomska prijetnja! Sly Stallone je Talijanski Pastuh...glumci žele da sve ovo zaboravite

VIDEO

9 - Sean Connery - ' Družba pravih džentlmena'

Film koji je efektivno zabetonirao Conneryjevu odluku da odustane od glume. Tada je imao 73 godine, još uvijek je bio dobrog zdravlja, a iako je sve rjeđe i rjeđe glumio, uloga je bilo. No samo dvije godine nakon Družbe, koju je pljuvao gdje god je stigao, najavio je povlačenje s ekrana, riječima - 'Dosta mi je idiota...'.

VIDEO

8 - George Clooney - 'Povratak rajčica-ubojica'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Srećom, nitko u stvari nije pogledao ovaj film, pa je George neokrznuto izašao iz cijele priče. Jer da je itko u stvari pogledao ovaj užas, George ne bi nikad dobio ulogu koja mu je omogućila da postane glumac A+ kalibra - Dr. Ross u ER-u. Jasno, film ne spominje nigdje.

VIDEO

7 - Chris O’Donnell – 'Batman And Robin'

Za razliku od svih ostalih koji su glumili u toj grozoti, Chris O’Donnell je prošao katastrofalno. 'Švarcika' je postao Gubernator, Uma Thurman je postala The Bride u 'Kill Billu', George je ostao George. Chris O’Donnell je...pa...ništa. Doslovno ništa od tog filma pa do danas. Da ga danas pitamo o 'Batmanu i Robinu', vjerojatno bi nam zalupio vratima ili poklopio slušalicu ili ugasio chat.

VIDEO

6 - Mila Kunis - 'Američki Psiho 2'

Kad je film pušten u opticaj, Mila Kunis je bila 'ona cura' iz serije 'Te lude sedamdesete'. I kad bismo sudili po kvaliteti filma, to je sve što bi Mila i smjela ili mogla biti - 'ona cura' iz serije 'Te lude sedamdesete'. Karijera joj ne bi postojala. Srećom, to se nije dogodilo, njena karijera postoji, ali da nju pitamo, taj film ne bi smio postojati. Kao što je sama rekla - 'To je trebao biti drugačiji projekt, ali je premontiran, i... ne znam. Loše'.

VIDEO

5 - Halle Berry – 'Žena Mačka'

Četiri Razzie nagrade. Riječima Halle Berry: 'Prije svega, želila bih se zahvaliti Warner Brothersu. Hvala vam što ste me stavlili u ovaj govnav, dozlaboga grozan film... Bilo je to upravo ono što mojoj karijeri trebalo.' Kojoj karijeri, Halle?

VIDEO

4 - Hayden Christensen – 'Star Wars Epizoda III: Osveta Sitha'

Komotno se tu može napisati isto ono što je napisano za Chrisa O'Donella. Svi ostali glumci su prošli fenomenalno, nastavili s usponom ili ako ne s usponom, s održavanjem statusa. Hayden? 'Fail' za tragedijom za katastrofom. Pojeo ga mrak, nestao u sutonu. U deset godina, samo deset loših filmova, i gorak okus u ustima jer se svi samo sjećaju 'E, ti si onaj iz Star Warsa'.

VIDEO

3 - Amy Adams – 'Psycho Beach Party'

Parodija filmova o suludom ubojici, tek drugi film u kojem se Amy pojavila. Ona se u stvari pojavljuje samo na kratko, ali ta kratka scena je točno ono što Amy želi zaboraviti. Naime, u jednom trenutku njen 'dečko' joj otrgne donji dio kupaćeg i ostavi ju na plaži. Ne treba spomenuti kakvo lice Amy napravi ako ju se upita nešto o filmu.

VIDEO

2 - Jake Lloyd – 'Star Wars Epizoda I: Fantomska Prijetnja'

Jake, tj. mladi Anakin, je u međuvremenu postao montažer filmova, nikad više nije glumio, i iako se pojavljuje po SF konvencijama i priča o Star Warsu, radije bi da ga se ništa ne pita o filmu. Što se njega tiče, to je daleka, daleka prošlost. Toliko daleka da bi najradije sve zaboravio.

VIDEO

1 - Sylvester Stallone – 'Zabava kod Kitty i Studa'

Prvi film u kojem se pojavio, softcore film za kojeg je dobio 200 dolara. Ne može mu se baš jako prigovoriti jer je, prema njegovim navodima, jedva skrpavao za običan život u to vrijeme. Kad je uspio u Hollywoodu, producenti filma su mu ponudili da otkupi prava, ali ih je odbio uz izjavu da film niti za dva dolara ne bi kupio koliko mu se gadi.

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju