Obavijesti

Show

Komentari 5

Blaženka odnijela pobjedu u 'Večeri za pet na selu': 'Sin me prijavio i vjerovao u pobjedu'

Blaženka odnijela pobjedu u 'Večeri za pet na selu': 'Sin me prijavio i vjerovao u pobjedu'
7

Nakon pjesme uslijedilo je proglašenje pobjednika požeškog tjedna, a na treće mjesto smjestile su se Sabina i Nataša, drugo mjesto zauzela je večerašnja domaćica Ruža, a prvo mjesto dijelili su Blaženka i Ivan

VIDEO

U završnici slavonskog tjedna u 'Večeri za 5 na selu' domaćica je bila umirovljenica Ruža, a ostale je kandidate ugostila u Požegi. 
Gostima je priredila predjelo naziva Narančasto na početku, glavno jelo Ljubičasto opijena gozba i desert Šumska vila. Juha za predjelo nije svima najbolje sjela, glavno jelo sve je oduševilo dok desert nije najbolje prošao tako da je Ruža osvojila 38 bodova i nije uspjela prestići Blaženku i Ivana. Nataša, Sabina i Ivan dali su po desetku za Ružinu večeru zato što im je sve bilo savršeno, a Blaženka se odlučila za osmicu jer joj se nisu svidjeli juha i desert. 

Ruža je goste dočekala dobro raspoložena, a potom su nazdravili za ukusnu i zabavnu večeru. Kad su sjeli za stol, domaćica je poslužila juhu od bundeve i batata.

„Nisam očekivala juhu za predjelo“, rekla je Blaženka, no Nataša i Sabina su bile zadovoljne i komentirale da osim rakije - juha otvara apetit! Kad ju je kušala, Blaženki su prevladavali čudni okusi; juha joj je bila ljuta i neobična dok je Iki bila izvrsna:

„Prva liga, pravo dobra.“

Potom je domaćica poslužila svinjsku vratinu i teletinu uz knedle i karamelizirani ljubičasti kupus, a Sabinu i Natašu oduševio je izgled jela.

„Nikada nisam probala kupus na ovakav način i stvarno mi se sviđa“, rekla je Sabina. Ivan je komentirao kako bi radije napravio knedle od kruha, no svidjele su mu se i ove s grizom, a meso mu je bilo meko i ukusno. Blaženki su knedle bile bezukusne, ali dobre kad se jedu s umakom.

„Jako fino, mogla bih ja to ponovno“, rekla je Nataša, a s njom se složila i Sabina. 

Gledatelji 'Večere za 5' o Ruži: 'Jedina kalkulira, ali možda i pobijedi jer drugi daju desetke'
Gledatelji 'Večere za 5' o Ruži: 'Jedina kalkulira, ali možda i pobijedi  jer drugi daju desetke'

Kolač s keksima, pudingom i čokoladom Ruža je poslužila za kraj večere. Iki je bio dobar, a Sabina je komentirala kako voli da kolač bude kremast: „Izbacila bih barem dva reda onog keksa i stavila puno pudinga!“ Naposljetku je zaključila da je bio previše jednostavan dok je Blaženka komentirala kako nije mogla puno pojesti jer joj se nikako nije svidjela kombinacija čokoladnih banana s keksima. 

Ruža je gostima podijelila rakije kao znak pažnje, a potom su stigli svirači. Nakon pjesme uslijedilo je proglašenje pobjednika požeškog tjedna, a na treće mjesto smjestile su se Sabina i Nataša, drugo mjesto zauzela je večerašnja domaćica Ruža, a prvo mjesto dijelili su Blaženka i Ivan. Sabina, Nataša i Ruža trebale su odlučiti o pobjedniku i jednoglasno su odabrale Blaženku koja je kroz suze rekla:

„Sin me prijavio i vjerovao da ću pobijediti. Hvala, ekipo.“

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA NAPALA SNAHU U NOVOM SHOWU ’TKO MI BOLJE KUHA?’

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište